Hollywood

Όσκαρ 2022: Όλες οι ετοιμασίες για την αποψινή βραδιά μέσα από ένα backstage video και photos!

Gossip-tv Team

Όσκαρ 2022: H 94η βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ είναι πλέον γεγονός καθώς μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους πιο λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο. 

Όλοι οι διάσημοι της Μέκκας του Κινηματογράφου περιμένουν κάθε χρόνο πώς και πώς αυτή τη βραδιά και όλοι τους επιλέγουν τα πιο ακριβά ρούχα, τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες, τα πιο ευφάνταστα κοσμήματα και τις πιο ολοκληρωμένες στυλιστικές επιλογές για να σαγηνεύσουν τα πλήθη.

Φέτος, η μεγάλη βραδιά επιστρέφει στο... σπίτι της, δηλαδή το Dolby Theater που τα τελευταία χρόνια παρέμενε κλειστό. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως λόγω κορονοϊού, δεν έμεινε ανεπηρέαστη ούτε η βραδιά των Όσκαρ.

Φαίνεται όμως πως φέτος όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα με το Dolby Theater τον τελευταίο μήνα να έχει μετατραπεί σε... εργοτάξιο προκειμένου απόψε να είναι όλα έτοιμα για την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Εμείς "ψαρέψαμε" από τα social media backstage video από τις ετοιμασίες που γίνονταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Dolby Theatre για να υποδεχτεί όπως αρμόζει τους διάσημους προσκεκλημένους.

Δείτε το backstage video παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved