Bruce Willis: Η σοβαρή ασθένεια που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει για πάντα την υποκριτική!
Hollywood

Bruce Willis: Η σοβαρή ασθένεια που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει για πάντα την υποκριτική!

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Bruce Willis και η οικογένειά του μετά τη διάγνωση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα του μονομιάς και διαπαντός! 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του Demi Moore η οποία με μία λιτή ανάρτησή της η οποία όμως έκρυβε πολλή συγκίνηση, αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει στον διάσημο ηθοποιό:

«Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους υπέροχους υποστηρικτές του Bruce ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον.

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς.
Όπως λέει πάντα και ο Bruce: “Ζήσε τη ζωή σου” και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί» έγραψε η Demi Moore η οποία φυσικά είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά με την υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved