Τζιμ Κάρεϊ για Όσκαρ 2022: «Η προσβολή αυτή θα κρατήσει καιρό»
Hollywood

Τζιμ Κάρεϊ για Όσκαρ 2022: «Η προσβολή αυτή θα κρατήσει καιρό»

Ο γνωστός κωμικός Τζιμ Κάρεϊ έκανε τη δική του τοποθέτηση για την βραδιά των Όσκαρ. 

Αξέχαστη θα μας μείνει η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ 2022. Αν και έχουν περάσει κάποιες ημέρες από το συμβάν αυτό, την τοποθέτηση του έκανε ο γνωστός κωμικός, Τζιν Κάρεϊ δείχνοντας αρκετά ενοχλημένος με την κίνηση του Γουίλ Σμιθ.

Αν σίγουρα θα θυμόμαστε κάτι για τα φετινά Όσκαρ, αυτό δεν θα είναι τα βραβεία, αλλά το πολυσυζητημένο, πλέον, χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Για το γεγονός τις προηγούμενες μέρες τοποθετήθηκε και ο Τζιμ Κάρεϊ. Ο 60χρονος ηθοποιός εξέφρασε την άποψη του, δημοσίως σε συνέντευξη του στο CBS Morning αναφέροντας ότι «Αηδίασα πραγματικά, όταν όλοι σηκώθηκαν να το χειροκροτήσουν».

Επιπλέον, μίλησε για τη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Βασιλιάς Ριχάρδος». «Νιώθω πως το Χόλιγουντ είναι δειλό πλέον, στο σύνολο του. Ήταν μία ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε πια το κουλ κλαμπ που ήμασταν», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, θεωρεί ότι η στάση του Κρις Ροκ απέναντι στον Σμιθ παρά ήταν επιεικής. «Αντί για χειροκρότημα από το κοινό, θα έπρεπε να έχει ακολουθήσει η σύλληψη του. Εγώ προσωπικά, το επόμενο πρωί κιόλας θα είχα ανακοινώσει ότι θα έκανα μήνυση στον Γουίλ για 200 εκατ. δολάρια, επειδή το βίντεο θα υπάρχει για πάντα, θα είναι παντού. Ξέρετε, η προσβολή αυτή θα κρατήσει καιρό», σχολίασε ο ηθοποιός.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον Bruce Willis και ο Jim Carrey εγκαταλείπει την υποκριτική! Η ανακοίνωση και ο λόγος!

Jim Carrey:Αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ο έρωτας της ζωής του!

Jim Carrey: Γιατί καλεί τους χρήστες του facebook να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved