Τζέισον Μομόα- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στο Χόλιγουντ
Hollywood

Τζέισον Μομόα- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στο Χόλιγουντ

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Τζέισον Μομόα και την Κέιτ Μπέκινσεϊλ;

Ο Τζέισον Μομόα που είδαμε στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones και η σέξι ηθοποιός Κέιτ Μπέκινσεϊλ συναντήθηκαν στα Όσκαρ και φήμες λένε… πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο!

Πρόκειται για δυο από τους πιο σέξι ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης που ό,τι φαίνεται, κάτι... τρέχει μεταξύ τους. Μετά την 94η Τελετή των βραβείων Όσκαρ πήραν «φωτιά» τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς, εκτός από το θρυλικό πλέον χαστούκι και τα βραβεία που έλαβαν χώρα στο «Dolby Theater», βάζουν στο «μικροσκόπιο» το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο σταρ.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον πρόσφατα χωρισμένο Τζέισον Μομόα - που για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια έκανε δημόσια εμφάνιση μόνος του στα Όσκαρ, χωρίς, τη Λίσα Μπονέ- και την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η οποία συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να φλερτάρει νεαρότερους άντρες, με αποκορύφωμα τη λίγων εβδομάδων σχέση της με τον 28χρονο Πιτ Ντέιβιντσον, νυν σύντροφο της Καρντάσιαν. Οι δύο ηθοποιοί εντοπίστηκαν να συνομιλούν για αρκετή ώρα έξω από το «Dolpy Theater», τη βραδιά της τελετής απονομής, ενώ περίμεναν τα αυτοκίνητα τους από τους παρκαδόρους.

Κι ενώ θα μπορούσε κάποιος να κάνει λόγο για μια φιλική κουβέντα, το κλίμα μεταξύ τους μόνο παρεΐστικο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο γοητευτικός ηθοποιός, ως γνήσιος τζέντλεμαν, έβγαλε το σακάκι του και το προσέφερε στην Μπέκινσεϊλ για να την προστατεύσει από την ψύχρα του, ανοιξιάτικου Λος Άντζελες ενώ τα χαμόγελα και των δύο καθώς και η πολύ μικρή απόσταση που τους χώριζε, ενώ συνομιλούσαν, μαρτυρούσαν πολλά.

Πηγή που βρισκόταν μπροστά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, δήλωσε στο αμερικανικό «Ε!»: «Έβαλε πολλές φορές το χέρι του γύρω από τους ώμους της. Φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ μαζί και δεν υπήρχε οποιαδήποτε αμηχανία μεταξύ τους. Ήταν σαν να υπάρχει μία άνεση ανάμεσα τους. Τόνισε, επίσης, πως η κουβέντα τους διήρκεσε περισσότερο από όσο θα περίμενε κάποιο, ενώ τα χαμόγελα δεν έσβησαν λεπτό από τα πρόσωπα τους.

Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια παρέα και στο ίδιο πάρτι που οργάνωσε το «Vanity Fair», μετά την τελετή των Όσκαρ. Βέβαια, ουδείς περίμενε ότι ο Τζέισον Μομόα θα προχωρούσε τόσο γρήγορα στην προσωπική ζωή του, αφού έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τον χωρισμό του από τη Λίσα Μπονέ. Από την άλλη, η Μπέκινσεϊλ είναι ελεύθερη το τελευταίο διάστημα, έχοντας πάρει πριν τρία χρόνια διαζύγιο από τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, Λεν Γουάιζμαν. Μάλλον… μυριζόμαστε νέο έρωτα στο Χόλιγουντ!

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Jason Momoa: Η απίστευτη δήλωση για τη ζωή του μετά το Game of thrones

Η διάσημη ηθοποιός στα 43 της έχει το κορμί που θα ζήλευαν και οι πολύ μικρότερές της

Jason Momoa: Ο ηθοποιός είναι πιο σωματώδης από τους δύο σωματοφύλακές του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved