Τζόνι Ντεπ: «Χολιγουντιανή» δικαστική διαμάχη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων
Hollywood

Τζόνι Ντεπ: «Χολιγουντιανή» δικαστική διαμάχη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ

Στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ που εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες εδώ και τρία χρόνια, η Χερντ διεκδικεί από τον Ντεπ, 150 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν οι αναφορές του γνωστού ηθοποιού στα δικά του δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και στην κακομεταχείριση από την ίδια του την μητέρα.

Τα άπλυτα του γάμου τους στη φόρα βγάζουν στο δικαστήριο Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ που κατηγορεί ο ένας τον άλλον για συκοφαντική δυσφήμηση και ζητούν αμύθητα ποσά.

Μετά την δημοσίευση φωτογραφιών της ηθοποιού σε νυχτοπερπατήματα με τον Έλον Μάσκ και τον Τζέιμς Φράνκο, ο «Πειρατής της Καραϊβικής» αποκαλύπτει αυτό που θεωρεί ότι ράγισε το γυαλί του γάμου τους.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, για τον 57χρονο ηθοποιό όλα ξεκίνησαν όταν τέθηκε στο περιθώριο μία απλή συνήθεια του ζευγαριού.

Όταν ο Τζόνι Ντεπ επέστρεφε σπίτι του, η Χερντ του έβγαζε τις μπότες και του έφερνε ένα ποτήρι κρασί.

«(Η συνήθεια) έγινε κάτι που έκανε καθημερινά, κάτι σαν ρουτίνα. Και θυμάμαι ένα βράδυ που γύρισα σπίτι από τη δουλειά, νομίζω ήταν στο τηλέφωνο, ήταν απασχολημένη, έτσι κάθισα στον καναπέ και έβγαλα τις μπότες μου. Τότε με πλησίασε με εκείνη την έκφραση στο πρόσωπο και μου είπε: “Τι έκανες μόλις τώρα;”. Είπα, “τι εννοείς;”. “Έβγαλες τις μπότες σου”, μου είπε. “Ναι, ήσουν απασχολημένη”. Μου λέει, “Όχι, όχι, αυτό είναι δική μου δουλειά. Αυτό είναι που κάνω εγώ. Δεν το κάνεις εσύ, εγώ το κάνω”» περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του πως εκμεταλλεύτηκε την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Νομίζω πως ήμουν ένας εύκολος στόχος για να με χτυπήσει, επειδή όταν εμπιστεύεσαι σε κάποια για πολλά χρόνια όλα τα μυστικά της ζωής σου, φυσικά αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου» κατέθεσε ο 57χρονος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη ζωή του κάνοντας λόγο για τη κακομεταχείριση του ίδιου και των αδελφών του από τη μητέρα τους.

«Ήταν πολύ βίαιη, ήταν πολύ βάναυση…» δήλωσε.

Τώρα ο Τζόνι Ντέπ διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο που έγραψε η Χερντ το 2018 στην Washington Post, στο οποίο ανέφερε ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

Η αντίδικος απάντησε με αγωγή αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δες το βίντεο από το Mega και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved