Ewan McGregor–Mary Elizabeth Winstead: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα σε μια υπαίθρια τελετή
Hollywood

Ewan McGregor–Mary Elizabeth Winstead: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα σε μια υπαίθρια τελετή

Μετά από περίπου επτά χρόνια σχέσης ο Ewan McGregor και η Mary Elizabeth Winstead επισημοποίησαν τη σχέση τους κάνοντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου Τύπου, οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς «Fargo» είπαν το "ναι" διοργανώνοντας μια παραμυθένια τελετή μέσα το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η τελετή ήταν υπαίθρια, λιτή με καλεσμένους λίγους και εκλεκτούς φίλους και συγγενείς.

«Ήταν ένας μικρός γάμος για την οικογένεια και τους στενούς φίλους», είπε μια πηγή στο περιοδικό People προσθέτοντας: «Έκαναν μια υπαίθρια τελετή. Το σκηνικό ήταν υπέροχο και χαρούμενο. Είναι αξιολάτρευτοι μαζί. Δεν θέλουν τη δημοσιότητα και προτιμούν η ζωή τους να είναι μακριά από τη showbiz. Συχνά κάνουν πεζοπορία και πηγαίνουν στην παραλία. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ».

Ο 51χρονος και η 37χρονη, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Fargo» στα τέλη του 2016, ερωτεύτηκαν, δημιουργήσαν τη δική τους οικογένεια και ο γάμος έγινε προς τιμήν των δικών τους ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός από την πρώην σύζυγό του έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved