Δίκη Johnny Depp: Ξέσπασε σε γέλια ο Depp με την «παράξενη» κατάθεση του θυρωρού!
Hollywood

Δίκη Johnny Depp: Ξέσπασε σε γέλια ο Depp με την «παράξενη» κατάθεση του θυρωρού!

Δίκη Johnny Depp: Και όσο η πολύκροτη δίκη συνεχίζεται έρχεται και η πιο «περίεργη» κατάθεση και κάνει άπαντες μέσα στη δικαστική αίθουσα να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο Johnny Depp δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να γελάει όταν άκουγε μέσα στην αίθουσα τη μαγνητοσκοπημένη κατάθεση του θυρωρού του κτιρίου όπου έμενε. Πιο συγκεκριμένα η κατάθεση του Alejandro Romero καταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο και την έδωσε μέσα από το αυτοκίνητο του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Romero είπε πως: «Είμαι κουρασμένος... Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτή τη δικαστική υπόθεση... όλοι μας έχουμε προβλήματα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με όλο αυτό», είπε.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης ανέφερε πως δεν θυμάται αν είδε σημάδια ή μώλωπες στο πρόσωπο της Heard. «Απλώς δεν θυμάμαι κανένα σημάδι. Θα το είχα δει αν υπήρχε και θα το θυμόμουν γιατί αυτό είναι κάτι που φαίνεται». Στη συνέχεια, o θυρωρός ανέφερε ένα περιστατικό με τον ίδιο να περιγράφει πως η Heard τού ζήτησε να κάνει έρευνα για έναν εισβολέα επειδή υπήρχαν γρατζουνιές στην πόρτα, τις οποίες όμως είχε προκαλέσει ο σκύλος.

«Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα; Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτιο. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.», είπε χαρακτηριστικά με τον Johnny Depp να γελάει.

Αυτό δε που χαρακτηρίζει «παράξενη» την εν λόγω κατάθεση είναι το γεγονός ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ο θυρωρός φαίνεται να ατμίζει αλλά και να οδηγεί καθώς μιλούσε μέσα από το αυτοκίνητό του.

Η δικαστής Penney Azcarate πρόσθεσε αναφορικά με αυτή την κατάθεση: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved