Τζένιφερ Άνιστον: Η αποκάλυψη για τις άγνωστες διαταραχές ύπνου
Hollywood

Τζένιφερ Άνιστον: Η αποκάλυψη για τις άγνωστες διαταραχές ύπνου

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον ύπνο της έκανε η ηθοποιός του Hollywood, Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε ανοιχτά για τις διαταραχές που αντιμετωπίζει τα βράδια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως περίπου στην ηλικία των 30 εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένες διαταραχές, καθώς όχι μόνο δυσκολεύονταν να κοιμηθεί αλλά μάλιστα υπνοβατούσε.

Δεν είναι λίγα τα χρόνια που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Στην αρχή δεν μπορούσε να το αποδεχθεί, ωστόσο κάποια στιγμή δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς: «Νομίζω ότι ξεκίνησε περίπου στην ηλικία των 30. Ίσως και νωρίτερα. Όταν είσαι νεότερος όμως, δεν παρατηρείς τα σημάδια που αφήνει στον οργανισμό σου η έλλειψη ύπνου. Ξεκίνησε σαν κάτι που απλά το αποδεχόμουν. Μετά ξεκίνησα να συνειδητοποιώ όμως, τα αποτελέσματα στην καθημερινότητα μου, τη δούλευα μου, το μυαλό και τη φυσική μου κατάσταση».

Όπως εξήγησε αργότερα, είχε μία συνήθεια, την οποία μάλιστα, χαρακτήρισε «καταστροφική» για τον ύπνο της, το ότι κοιτούσε το ρολόι της συνεχώς: «Πήγαινα για ύπνο κι έφτανα να κοιτάω συνεχώς το ρολόι απέναντί μου, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνεχώς πόσες ώρες ύπνου μου έχουν απομείνει».

Δυστυχώς το πρόβλημα της συνεχιζόταν για χρόνια, μέχρι που αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Βέβαια, εξηγεί πως ακόμα και σήμερα, εξακολουθεί μερικές φορές να αντιμετωπίζει προβλήματα στον ύπνο της, όμως προσπαθεί να βρίσκει λύσεις: «Κατέληξα να παλεύω με την αϋπνία μου διαρκώς. Πλέον, έχω βρει μια ρουτίνα που με βοηθά να χαλαρώνω. Δίνω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω γιόγκα. Επίσης, ποτέ δεν παίρνω το τηλέφωνο μου στο υπνοδωμάτιο μου. Την έχω καταργήσει αυτή την κακιά συνήθεια».

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Η σαλάτα της που έγινε viral στο tik tok είναι λαχταριστή και σούπερ υγιεινή

Aniston: Η τοξική σχέση με τη μητέρα της και το ξέσπασμά της: «Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα;»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποθεώνει την… Τζένιφερ Λόπεζ: «Είναι τόσο πανέμορφη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved