Broderick-Parker:  25 χρόνια μαζί και συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι! Το μυστικό του γάμου τους
Hollywood

Broderick-Parker: 25 χρόνια μαζί και συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι! Το μυστικό του γάμου τους

Ο Μάθιου Μπρόντερικ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τη σύζυγό του, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Μάθιου Μπρόντερικ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετρούν 25 χρόνια γάμου κι απ ό,τι φαίνεται, συνεχίζουν τη διαδρομή τους αγαπημένοι και ακόμη ερωτευμένοι. Τις προηγούμενες μέρες, ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντί Κοέν «Watch What Happens Live» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με τη διάσημη σύζυγο του.

sarahjessicaparker_279602151_1154980625043458_6242468523331544395_n.jpg

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αμέσως κατάλαβα ότι η Πάρκερ ήταν η γυναίκα της ζωής μου και η απόφαση να της κάνω πρόταση γάμου ήταν η πιο εύκολη της ζωής μου. Την πρώτη φορά που την γνώρισα, την είδα να περπατά στον δρόμο και είπα "αυτό είναι", θαυμάζω σ' εκείνη το χιούμορ της και τη σοφία της ενώ δεν σταματώ ποτέ να αναφέρω πόσο ταλαντούχα είναι» σχολίασε και συνέχισε μιλώντας για το ταλέντο της:

«Οα πρέπει να προσθέσω ότι παρά το γεγονός ότι το είχαμε παίξει μόνο μια φορά στη Βοστώνη μαζί, ήταν τόσο καλή σε αυτό. Ειλικρινά δεν είχα παίξει μαζί της ποτέ στη σκηνή και δεν είχα παίξει ιδιαίτερα μαζί της καθόλου. Και απλά μου θύμισε πόσο αστεία και έξυπνη είναι και πόσο καλή κωμικός είναι και γενικά ηθοποιός. Είναι τόσο καλή σε αυτό. Ελπίζω όλοι να τη δούνε σε αυτό».

Να σημειώσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα όπως Sarah Jessica Parker! Δες τι ζήλεψε από τη διάσημη ηθοποιό

Sarah Jessica Parker: Κι όμως στο γάμο της είχε φορέσει μαύρο νυφικό! Το έχεις δει; Θα πάθεις πλάκα

Γιάννης Τόμπας: Ο Έλληνας private chef της Sarah Jessica Parker! Τι της μαγειρεύει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved