Heard: «Κοκκάλωσε» μόλις είδε τον Depp να την πλησιάζει στο δικαστήριο - Σοκαριστική αντίδραση
Hollywood

Heard: «Κοκκάλωσε» μόλις είδε τον Depp να την πλησιάζει στο δικαστήριο - Σοκαριστική αντίδραση

Νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές την Amber Heard και τον Johnny Depp μέσα από το δικαστήριο.

Σε σκληρό ριάλιτι έχει μετατραπεί η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ, αφού βγάζουν ο ένας τα «άπλυτα» του άλλου στη φόρα. Έτσι λοιπόν, το δικαστικό θρίλερ με το πρώην ζευγάρι συνεχίζεται, καθώς ο ηθοποιός της έχει κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κάθε φορά που οι δυο τους βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα, η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα αμήχανη και τεταμένη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έχουν έρθει σε δύσκολη θέση, αφού οι προσωπικές τους στιγμές βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Στην τελευταία δίκη που πραγματοποιήθηκε, το πρώην ζευγάρι, παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο. Συγκεκριμένα μετά την κατάθεση της 36χρονης καλλονής, το δικαστήριο έκανε διάλειμμα και οι δυο τους ήρθαν σχεδόν κοντά ο ένας στον άλλον και όπως ήταν φυσικό είχαν οπτική επαφή.

Έτσι λοιπόν, μετά την ανακοίνωση για ολιγόλεπτη διακοπή, η Άμπερ Χερντ κατέβηκε από το εδώλιο, με τον Τζόνι Ντεπ να απεικονίζεται να πηγαίνει προς το μέρος της.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στο βίντεο, η Άμπερ με το που τον αντιλαμβάνεται φανερά φοβισμένη κάνει ένα βήμα πίσω και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου έβαλει το χέρι του στο στήθος του ηθοποιού για να τον σταματήσει και να τον κατευθύνει προς άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με την New York Post μετά το περιστατικό αυτό, η ίδια παρέμεινε στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος, ενώ ο Τζόνι Ντεπ βγήκε έξω για να κάνει ένα τσιγάρο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved