Oprah Winfrey: «Δεν βγήκα από το σπίτι μου, για 322 μέρες»
Hollywood

Oprah Winfrey: «Δεν βγήκα από το σπίτι μου, για 322 μέρες»

Την εμπειρία της καραντίνας περιέγραψε η γνωστή παρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία με την καραντίνα, ενώ αναφέρθηκε και στο σύστημα υγείας της Αμερικής.

«Δεν βγήκα από το σπίτι μου, για 322 μέρες, κυριολεκτικά δεν έφυγα από το σπίτι», είπε, εξηγώντας πως τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και πρόσεχε τόσο πολύ, που οι φίλοι της την κορόιδευαν.

Μάλιστα, αυτό που παρατήρησε η Χολιγουντιανή σταρ κατά τη διάρκεια την καραντίνας είναι: «πόσο καλά κατάφερα να προσαρμοστώ στην απομόνωση και το να μην είμαι γύρω από ανθρώπους», δήλωσε η Αμερικανίδα παρουσιάστρια μιλώντας στους Los Angeles Times.

«θυμάμαι κάποια στιγμή ότι η καλή μου φίλη, Gayle King, είπε "Δεν σου λείπουν οι άνθρωποι;" κι εγώ της είπα "όχι στ' αλήθεια". Και νομίζω είναι επειδή κάθε μέρα, ήμουν μπροστά σε ένα κοινό 350 ανθρώπων δύο φορές την ημέρα, οπότε έπρεπε να χαιρετώ, να δίνω αυτόγραφα, να βγάζω selfies κι είχα πολλή προσοχή και έκθεση στο να είμαι γύρω από ανθρώπους», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Μπόρεσα να είμαι με τον εαυτό μου με ένα τρόπο που δεν μπορούσα για χρόνια, γιατί συνήθως, ακόμα κι αν πάρω χρόνο για τον εαυτό μου, σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνω», είπε, εξηγώντας ότι: «Συνολικά, κατάφερα να προσαρμοστώ γιατί έχω την ικανότητα και την έντονη αίσθηση του να είμαι σε αυτή την παρούσα στιγμή και να ζω το παρόν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για τη συνέχεια», δήλωσε η λαμπερή παρουσιάστρια του «The Oprah Winfrey Show»

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Lady Gaga στην Oprah: «Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών»

Adele: Ο Alpha πρόβαλε τη συνέντευξή της στην Oprah και το Twitter την αποθέωσε! (photos+video)

Όπρα Γούινφρεϊ: Απίστευτο σκάνδαλο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε (photos)

Oprah Winfrey: Το δημόσιο ευχαριστώ στους followers για τη στήριξη μετά το θάνατο της μητέρας της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved