Britney Spears: Η ανάρτηση του συντρόφου της μετά από την απώλεια του μωρού τους!
Hollywood

Britney Spears: Η ανάρτηση του συντρόφου της μετά από την απώλεια του μωρού τους!

Η Britney Spears, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε σε κλίμα οδύνης το γεγονός της απώλειας του μωρού της, ενώ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ένα μήνα πριν. 

Με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι, ζουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να σταθούν στα πόδια τους.

Η Britney Spears, περίπου ενάμιση μήνα πριν, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται τα καλύτερα, για να έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη και να γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι. Παρ' όλο που τα πράγματα εξελισσόντουσαν καλά, η διάσημη τραγουδίστρια, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι απέβαλλε, ζητώντας από όλους να σεβαστούν το γεγονός και να υπάρχει διακριτικότητα.

Η Britney Spears έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Με βαθύτατη λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαύμα μας, το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι συντριπτική στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως έπρεπε να περιμένουμε λίγο περισσότερο πριν το ανακοινώσουμε, ωστόσο ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητούμε να είστε διακριτικοί αυτή τη δύσκολη στιγμή μας»

To μεσημέρι της Δευτέρας 17 Μαΐου ο σύντροφός της, Σαμ Ασγκάρι, προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουν λάβει αυτές τις ημέρες.

Ο ίδιος έγραψε στη δημοσίευσή του: «Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας Σύντομα θα επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved