Η Adele ανυπομονεί να κλείσει τα 60!
Hollywood

Η Adele ανυπομονεί να κλείσει τα 60!

Μια… περίεργη εξομολόγηση θα μπορούσε κανείς να πει πως έκανε η τραγουδίστρια Adele καθώς, όπως δήλωσε στο Instagram της ανυπομονεί να γίνει 60 ετών!

Μπορεί η Αντέλ να έκλεισε τις προηγούμενες μέρες τα 34 και να δηλώνει πιο χαρούμενη κι ευτυχισμένη από ποτέ, ωστόσο φαίνεται πως ήδη έχει θέσει τους στόχους της για το μέλλον!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που όσο μεγαλώνει προσπαθεί να αγαπά και να φροντίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό της κάτι το οποίο φανερώνουν οι δηλώσεις της σε συνεντεύξεις, αλλά και οι δημοσιεύσεις της στο Instagram με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, δήλωσε πως ανυπομονεί να γίνει 60 χρονών.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα εντυπωσιακό και γιορτινό σύνολο, πόζαρε στον φακό απελευθερωμένη και απόλυτο χαρούμενη. «Τι διαφορά κάνει ένας χρόνο»! Αν α χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου όπως κάνει, καθώς περνούν τα χρόνια, δεν μπορώ να περιμένω να γίνω 60! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη! Τόσα μαθήματα, τόσες ευλογίες για να είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 και μ' αρέσει πολύ που είμαι εδώ! Ευχαριστώ για την αγάπη που εισπράττω πάντα στα γενέθλια μου» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της.

adele_280092085_110506004890937_6493666184391265331_n-1.jpg

Να αναφέρουμε τέλος, ότι μετά το δύσκολο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, Σάιμον Κονέκι, η Αντέλ πέρασε μια αρκετά επώδυνη περίοδο, βιώνοντας, καταθλιπτικά συναισθήματα και μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα».

Πλέον, όμως μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, έχει βρει τον εαυτό της και τις ισορροπίες της στο πλευρό του νέου της έρωτα, που ακούει στο όνομα Ριτς Πολ! Μπράβο στην Αντέλ!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Adele: Ο Alpha πρόβαλε τη συνέντευξή της στην Oprah και το Twitter την αποθέωσε! (photos+video)

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Adele: Η απώλεια βάρους, ο χωρισμός και η μητρότητα

Η Adele έρχεται στον Alpha

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved