Ώρες αγωνίας για την Μέγκαν Μαρκλ - Ο πατέρας της υπέστη βαρύ εγκεφαλικό
Hollywood

Ώρες αγωνίας για την Μέγκαν Μαρκλ - Ο πατέρας της υπέστη βαρύ εγκεφαλικό

Ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ, Thomas Markle, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο πατέρας της πρώην Δούκισσας του Sussex μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και γλύτωσε τα χειρότερα για τη ζωή του. Όμως είχε ως συνέπεια να χάσει την ομιλία του, ενώ την είδηση έχει επιβεβαιώσει η άλλη του κόρη, Samantha.

Μάλιστα η Σαμάνθα Μαρκλ δήλωσε ότι ο πατέρας της αναρρώνει στο νοσοκομείο και χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση. Στη συνέχεια δε δίστασε να «καρφώσει» την Μέγκαν, λέγοντας πως ο πατέρας της υπέφερε πολύ τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της συμπεριφοράς της και «αυτό είναι ασυγχώρητο».

Να σας θυμίσουμε πως ο Χάρι ξεκίνησε νόμιμες διαδικασίες εναντίον ορισμένων ταμπλόιντ, για να προστατεύσει τη σύζυγο του. Απογοητευμένοι και ταλαιπωρημένοι από την έλλειψη υποστήριξης (κατά δήλωση τους) της οικογένειάς τους, έφυγαν για διακοπές ενάμιση μήνα στο αξίας 18 εκατομμυ­ρίων δολαρίων κτήμα, ενός πλούσιου επενδυτή, στο νησί Βανκούβερ, στον Καναδά. Επιστρέφοντας στο Λονδίνο, στην αρχή του 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν όρθωσαν το ανάστημα τους και ζήτησαν από τη βασίλισσα να ζήσουν ανεξάρτητη ζωή χωρίς χρήματα και υποστήριξη.

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους αξιωματούχους του Παλα­τιού, ο Δούκας και η Δούκισσα απαρνήθηκαν τους τίτλους «Υψηλότατοι», κατάργησαν την ιστοσελίδα RoyalSussex, ο Χάρι παραιτήθηκε από τα στρατιω­τικά του αξιώματα και το ζευγάρι ζει πλέον στις ΗΠΑ. Τον Μάιο του 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν, αγόρα­σαν από τον Ρώσο ολιγάρχη Σεργκέι Γκρισίν, μια βίλα αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, στο Μοντεσίτο, Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, παίρνοντας δάνειο 8.300.000 ευρώ.

Η βίλα 9 υπνοδωματίων και 16 μπάνιων, διαθέτει σπα, βιβλιοθήκη, ξενώνα 2 υπνοδωματίων, σινεμά, γυμναστήριο, δωμάτιο παιχνιδιών, κελάρι κρασιών, πισίνα, γήπεδο τένις και κήπους με γκαζόν, κυπαρίσσια, ελιές και τρία ντάφυλλα.

Τα έξοδα του σπιτιού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αποπληρωμή δανείου για το σπίτι στην Καλιφόρνια, το προσωπικό και τα έξοδα συντήρησης των σπι­τιών, ανεβάζουν το κόστος ζωής τους σε 5.500.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved