Rihanna: Οι πρώτες ημέρες με τον νεογέννητο γιο της - Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει
Hollywood

Rihanna: Οι πρώτες ημέρες με τον νεογέννητο γιο της - Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η δημοφιλής τραγουδίστρια καθώς κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η Rihanna διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον, A$AP Rocky. H διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, πριν μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 13 Μαϊου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα που θα πάρει το μωρό του ζευγαριού.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των ξένων media, η Rihanna και ο Asap Rocky προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή με το μωρό ενώ η ίδια είναι ενθουσιασμένη με τον γιο της.

«Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά. Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles γιατί έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται εκεί με το μωρό» αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Να σας θυμίσουμε πως η σχέση της Rihanna με τον Asap Rocky ξεκίνησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο μέχρι τότε οι δυο τους ήταν δυο καλοί φίλοι. Οι φήμες περί ειδυλλίου άρχισαν να πληθαίνουν όταν η Rihanna χώρισε με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved