Suri Cruise: Η κόρη των Tom Cruise-Katie Holmes μεγάλωσε και δεν φοράει πια κορδέλες στα μαλλιά!
Instagram katieholmes
Hollywood

Suri Cruise: Η κόρη των Tom Cruise-Katie Holmes μεγάλωσε και δεν φοράει πια κορδέλες στα μαλλιά!

Στα πολύ μικρά της, η Suri Cruise ήταν η αγαπημένη των paparazzi! Δεν τολμούσε να κάνει βήμα με κάποιον από τους γονείς της ή και τους δύο μαζί και φυσικά γινόταν αμέσως εξώφυλλο!

Η έφηβη πλέον Suri Cruise, κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes που γεννήθηκε το 2006, είναι πλέον ένα πολύ όμορφο κορίτσι που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ειδικά όταν κυκλοφορεί με τη μητέρα της, είναι αδύνατον να μην γίνουν και οι δύο μαζί αντιληπτές αφού εκτός από το γεγονός ότι είναι διάσημες, μοιάζουν και σαν δύο σταγόνες νερό.

Όταν η Suri ήταν μικρή ήταν ίδια ο μπαμπάς της ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε στις φωτγραφίες. Όμως πλέον, όποτε την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός με τη μητέρα της, μοιάζουν σαν να είναι δίδυμες αδελφές.

Μάλιστα, η Suri λίγο θέλει να ξεπεράσει τη μητέρα της σε ύψος αλλά έτσι και αλλιώς, ακόμα και στο χαμόγελο, είναι ολόιδιες.

Ποια είναι η σχέση της με τον πατέρα της;

Οι φωτογραφικοί φακοί έχουν πολλά χρόνια να απαθανατίσουν τον Tom Cruise κάπου δημόσια με την κόρη του, ειδικά μετά το διαζύγιό του από την Katie Holmes το 2012.

Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν τον Tom Cruise να μην έχει καλές σχέσεις με την κόρη της και ειδικά με την πρώην σύζυγό του η οποία όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, είχε ασπαστεί τη σαεντολογία, στην οποία τη μύησε ο διάσημος ηθοποιός.

Όταν όμως χώρισαν, εκείνη αποφάσισε να απαρνηθεί την αίρεση και τους κανόνες της, γεγονός που συνέβη αυτόματα και για την τότε μικρή Suri. Και επειδή ένας από τους απαράβατους κανόνες της σαεντολογίας είναι να μην έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που δεν τη σέβονται, ο Tom Cruise έπρεπε να αποστασιοποιηθεί σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, τόσο από την πρώην σύζυγό του όσο και από την κόρη του. Κάτι που βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν και εμείς ελπίζουμε σε καμία περίπτωση να μην ισχύει καθώς κάθε παιδί έχει ανάγκη τον πατέρα του. Ίσως οι δυο τους να έχουν βρει τον τρόπο να συναντιούνται μακριά από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Έχετε αλήθεια δει τελευταία πώς είναι η Suri Cruise που είναι αισίως 16 ετών; Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved