Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει στα 52 της χρόνια με μπικίνι και το κορμί της είναι το κάτι άλλο
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει στα 52 της χρόνια με μπικίνι και το κορμί της είναι το κάτι άλλο

Έχει βαλθεί να τρελάνει τους διαδικτυακούς της φίλους η Τζένιφερ Λόπεζ με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η Λατίνα σταρ ξέρει να ανεβάζει την θερμοκρασία στα 52 της χρόνια και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε μπροστά στον φακό με σέξι μαύρο μπικίνι και μπεζ ψηλοτάκουνα και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν «βροχή».

«Summer mode: activated» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και έλαβε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια για το υπέροχο κορμί της. H τραγουδίστρια είναι πάντα μία πηγή έμπνευσης όσον αφορά τα outfits της όσο και με την λάμψη της. Φέτος είναι η χρονιά της αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Μπεν Αφλεκ.

Μάλιστα, η ίδια ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από τις συναυλίες της αλλά και από την καθημερινότητά της και τις προπονήσεις της. Το κορμί της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Πέρα όμως από αυτό, η Τζένιφερ ακολουθεί πιστά 5 κανόνες ομορφιάς.

Ποιοι είναι αυτοί;

Sleep, sunscreen, serum, supplements και sano, δηλαδή ύπνος, αντηλιακή προστασία, serum, συμπληρώματα διατροφής και sano από την ισπανική έκφραση που σημαίνει ευ ζην.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved