Hollywood

Τρίσταν Τόμπσον: Στη Μύκονο με μελαχρινή καλλονή- Η Κλόε Καρντάσιαν περιμένει το δεύτερο παιδί τους!

Gossip-tv Team

Η Κλόε Καρντάσιαν δεν σταματάει να δίνει ευκαιρίες στον Τρίσταν Τόμπσον, ο οποίος την απατάει συνεχώς, και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πρόκειται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

Ο πρώην σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ, ανάμεσα στα μέλη, που απαρτίζουν την παρέα του, βρίσκεται και μια μελαχρινή καλλονή!

Λίγο πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με την Κλόε Καρντάσιαν, ο Τρίσταν Τόμπσον φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να χαλάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ούτε στιγμή, μιας και δείχνει να απολαμβάνει κάθε του καλοκαιρινή στιγμή στη Μύκονο και μάλιστα κάθε βράδυ διασκεδάζει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλαμπ του νησιού!

Ο πρώην σύντροφός της και η Κλόε Καρντάσιαν δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επανασύνδεση στη σχέση τους, ενώ παρά το σκάνδαλο απιστίας του ΝΒΑer με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία απέκτησε ένα γιο, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να μπει στη διαδικασία απόκτησης δεύτερου παιδιού.Η Καρντάσιαν και ο Τόμπσον έχουν ήδη μία κόρη, την 4χρονη Τρου.

Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Τρίσταν Τόμπσον δείχνει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις στιγμές του στο ελληνικό νησί, ενώ αιθέριες υπάρξεις βρίσκονται διαρκώς γύρω του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved