Jennifer Lopez: Παντρεύτηκε και αυτά είναι τα δύο «φαντασμαγορικά» νυφικά που επέλεξε
Hollywood

Jennifer Lopez: Παντρεύτηκε και αυτά είναι τα δύο «φαντασμαγορικά» νυφικά που επέλεξε

Η Jennifer Lopez θέλησε στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της να φορέσει δύο νυφικά, τα οποία και μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Τo ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά χθες παντρεύτηκε στο Λος Βέγκας, σύμφωνα με το TMZ.

Τι κι αν όλοι περίμεναν έναν φαντασμαγορικό γάμο, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπέν Άφλεκ επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με λίγους καλεσμένους. Η ίδια η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση στο ενημερωτικό της, όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο «Little White Wedding Chapel.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή» έγραψε στην ανάρτησή της. «Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρι, που έκαναν όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα των γάμων. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι -χέρι και αγκαλιάζονταν. Μπροστά μας ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Βίκτορβιλ για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του – όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου», δήλωσε αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Και συνέχισε:«Με το ζόρι καταφέραμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι του γάμου μέχρι τα μεσάνυχτα. Ήταν πολύ ευγενικοί και έμειναν ανοιχτά για λίγα λεπτά, μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς χρησιμοποιούσε κάποτε ο ίδιος ο βασιλιάς

Έτσι, με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Μπεν, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλον τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είχαν ακόμη και Bluetooth για να (σύντομη) πορεία κατά μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας. Αλλά τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας που ονειρευτήκαμε εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα πολύ πολύ αργά».

Η Τζένιφερ Λόπεζ, επέλεξε για την μεγάλη μέρα δύο νυφικά, το πρώτο ήταν ένα μακρύ αμάνικο και έπειτα ένα λευκό δαντελένιο με έξω τους ώμους. Το μαλλί της ήταν πιασμένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και σε γήινους τόνους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved