Η Πάρις Χίλτον αρνήθηκε τον Τζο Μπάιντεν για χάρη της Μπρίντεϊ Σπίαρς
Hollywood

Η Πάρις Χίλτον αρνήθηκε τον Τζο Μπάιντεν για χάρη της Μπρίντεϊ Σπίαρς

H Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της φίλης της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συνάντηση που είχε προγραμματισμένη με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Η 41 ετών σταρ των ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» και αποκάλυψε πως είχε πρόσκληση να παίξει ως DJ στην εκδήλωση «Summit of Americas» στο Λος Αντζελες, την ίδια ημέρα που ήταν ο γάμος της τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε, η ίδια δεν επρόκειτο να χάσει ούτε μια στιγμή από τον γάμο της φίλης της, ακόμα κι αν της έστελναν ελικόπτερο που θα τη μετέφερε από τη μια εκδήλωση στην άλλη.

«Μου ζήτησε ο πρόεδρος Μπάιντεν και η ομάδα του να πάω ως DJ σε εκείνο το δείπνο της Συνόδου Κορυφής με όλους τους ηγέτες του κόσμου, αλλά ήταν το ίδιο βράδυ με τον γάμο της Μπρίτνεϊ», εξήγησε αρχικά, η Πάρις Χίλτον και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τον γάμο της φίλης μου». Μάλιστα, επισήμανε πως ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μια από τις πιο εμβληματικές εκδηλώσεις που έχει πάει ποτέ στη ζωή της... Αυτό κι αν είναι φιλία.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved