Jennifer Lopez: Έφυγε από το Παρίσι o Μπεν Άφλεκ και έμεινε μόνη στον μήνα του μέλιτος - Τι συνέβη;
Hollywood

Jennifer Lopez: Έφυγε από το Παρίσι o Μπεν Άφλεκ και έμεινε μόνη στον μήνα του μέλιτος - Τι συνέβη;

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και η είδηση όπως και οι φωτογραφίες έγιναν viral παγκοσμίως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Τo ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά στις 17/7 παντρεύτηκε στο Las Vegas.

Πριν λίγες μέρες η κάμερα του gossip-tv.gr σας είχε παρουσιάσει βίντεο με το πασίγνωστο ζευγάρι έξω από το Hotel De Crillon στη Γαλλία, στο οποίο πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στο σημείο και απαθανάτιζε το ζευγάρι που βρέθηκε στο Παρίσι για να περάσει το μήνα του μέλιτος με τους περισσότερους να είναι εντυπωσιασμένοι που τους έβλεπαν μπροστά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το γαμήλιο ταξίδι των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ τελείωσε... γρήγορα για τον έναν από τους δύο. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αφήνοντας μόνη τη Λατίνα σταρ με τα παιδιά της.

Ο λόγος ήταν πως ο Μπεν Άφλεκ γύρισε στην Καλιφόρνια εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και πιο συγκεκριμένα για την επιστροφή του Μπάτμαν το «Aquaman 2», όπως ενημέρωσε και ο Τζέισον Μόμοα μέσα από το Instagram του.

Από την άλλη, η Τζένιφερ Λόπεζ συνέχισε τα ταξίδια στην Ευρώπη και απαθανατίστηκε στο Κάπρι της Ιταλίας με την κόρη της, Έμα Μάριμπελ Μουνίζ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved