Επιστρέφει στον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς η Ρενέ Ζαλβέγκερ;
Hollywood

Επιστρέφει στον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς η Ρενέ Ζαλβέγκερ;

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, οι παραγωγοί της σειράς ταινιών «Bridget Jones» δουλεύουν μυστικά για να δημιουργήσουν ένα ακόμη σίκουελ του αγαπημένου βρετανικού χαρακτήρα.

Επιστρέφει, λοιπόν, η Ρενέ Ζελβέγκερ στον ρόλο που την έκανε διάσημη; Όπως θυμόμαστε η τρίτη ταινία μας άφησε όταν η Jones συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος, ωστόσο δεν είναι σίγουρη για την ταυτότητα του πατέρα. Οι φιναλίστ ήταν ο Mark Darcy, ο πρώην σύντροφός της και ο Αμερικανός Jack, τον οποίο μόλις είχε γνωρίσει.

Εν τέλει, στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας είναι ο Darcy, με τη Bridget επιτέλους να παντρεύεται τον αγαπημένο της. Στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της, θα δούμε για πρώτη φορά τη Bridget Jones να αφήνει πίσω τη ζωή της ελεύθερης και ωραίας, μπαίνοντας στα «προβλήματα» μιας μαμάς.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το αν ο Mark Darcy θα επιστρέψει, δεδομένου ότι στα βιβλία που βασίζονται οι ταινίες, ο χαρακτήρας του σκοτώνεται. Φυσικά, δεν σημαίνει πως η ιστορία ακολουθεί πιστά τα μυθιστορήματα, αφού έχουν γίνει αλλαγές και στα προηγούμενα σίκουελ.

Αν και δεν έχει γίνει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, η βραβευμένη ηθοποιός είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες πως θα ήθελε να επιστρέφει στον ρόλο της.

«Το ελπίζω. Είναι πολύ διασκεδαστική. Μ’ αρέσει να την υποδύομαι, εννοώ, με κάνει να γελάω, κάθε μέρα στα γυρίσματα οι επιλογές με τις οποίες προχωράμε για το πόσο περίεργες μπορούμε να κάνουμε τις καταστάσεις για εκείνη», είχε πει για τον κινηματογραφικό χαρακτήρα της.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved