Δικηγόρος Μπρίντεϊ Σπίαρς: «Δεν θα ξαναμπεί σε δικαστική αίθουσα»
Hollywood

Δικηγόρος Μπρίντεϊ Σπίαρς: «Δεν θα ξαναμπεί σε δικαστική αίθουσα»

Μπορεί η σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την οικογένειά της να βρίσκεται στο χειρότερο επίπεδο, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν πυρά και δημόσια, όμως ο δικηγόρος της επιμένει πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέα δίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, ο οποίος ήταν κι εκείνος που την βοήθησε να τερματιστεί η υποχρεωτική κηδεμονία από τον πατέρα της την οποία είχε επιβάλει δικαστήριο, εξήγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση η πελάτισσά του να ξαναμπεί σε δικαστική αίθουσα.

Όπως αναφέρει στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο δικηγόρος αρνείται την πρόταση του Τζέιμι Σπίαρς να καταθέσει εκ νέου η τραγουδίστρια, προκειμένου να αποδείξει την κακοποίηση που είχε βιώσει από τον ίδιο. Τόνισε πως η μάχη θα κερδηθεί με έγραφα, αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά, τη μαρτυρία του ίδιου του Τζέιμι.

Μία ακόμα επώδυνη κατάθεση από την Μπρίντεϊ δεν θα έπαιζε κανέναν ρόλο στη διαδικασία. «Δεν υπάρχει λόγος να κληθεί ως μάρτυρας, ακόμα κι αν η υπόθεση καταλήξει σε δίκη. Δεν θα ξαναμπεί σε δικαστική αίθουσα», εξήγησε.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved