Lady Gaga: Της έριξαν στο κεφάλι λούτρινο αρκουδάκι - Επική η αντίδρασή της (video)
Hollywood

Lady Gaga: Της έριξαν στο κεφάλι λούτρινο αρκουδάκι - Επική η αντίδρασή της (video)

Η Lady Gaga όταν βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μπροστά στους εκατοντάδες θαυμαστές, σίγουρα δεν θα είχε φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Ένα απρόοπτο συνέβη σε συναυλία της Lady Gaga, όταν κάποιος θαυμαστής της, της πέταξε ένα λούτρινο αρκουδάκι στο… κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που θα δείτε, η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Rogers Centre στον Καναδά, δέχτηκε από έναν θεατή που βρισκόταν κοντά στη σκηνή, ένα αρκουδάκι, το οποίο φαίνεται να την χτυπά στο κεφάλι της.

Ωστόσο η Lady Gaga διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε να τραγουδά κανονικά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα που απαθανάτισε το στιγμιότυπο ξέσπασε για το γεγονός αυτό και ανέφερε στην Daily Mail: «Αποφάσισα να τραβήξω σε βίντεο ένα μέρος του φινάλε της Lady Gaga επειδή το ‘Hold My Hand’ είναι ένα τόσο όμορφο κομμάτι και έχει μεγάλη σημασία για μένα. Κατέγραψα τυχαία αυτό το περιστατικό σε βίντεο και στην αρχή δεν ξέραμε ποιος το πέταξε ή τι αντικείμενο ήταν καν, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι η Lady Gaga είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο. Ήθελα να το μοιραστώ με άλλους θαυμαστές για να αποθαρρύνω τον κόσμο από το να πετά πράγματα στη σκηνή, γιατί όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα προσγειωθεί κάτι όταν το πετάξεις».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved