Hollywood

Adele: Η πολυτελής βίλα στο Λας Βέγκας που θα τη φιλοξενεί, κοστίζει 30.000 λίρες τη βραδιά!

Gossip-tv Team

Μία βίλα που κοστίζει σε όποιον επιλέξει να ενοικιάσει 30.000 λίρες τη βραδιά προσφέρθηκε στην Adele για τη διαμονή της στο Λας Βέγκας την περίοδο που θα κάνει τις εμφανίσεις της εκεί. 

Η διάσημη 34χρονη τραγουδίστρια δέχτηκε με χαρά την παραχώρηση αυτής της πολυτελούς βίλας από τους διοργανωτές των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας η οποία ανήκει σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η εφημερίδα The Sun της Κυριακής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Adele θα απολαμβάνει το πιο εκπληκτικό VIP πακέτο που θα μπορούσε να εξασφαλίσει ποτέ καλλιτέχνης. Θα μπορεί για παράδειγμα να παραγγέλνει για να φάει από οποιοδήποτε εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου και να έχει γεμάτο ψυγείο στη σουίτα της με ό,τι πιάτα θα ήθελε να δοκιμάσει».

Η βίλα διαθέτει ένα τεράστιο αίθριο, ξεχωριστό χώρο για μπάρμπεκιου και φυσικά πισίνα, τζακούζι και όποια άλλη πολυτέλεια μπορεί κανείς να φανταστεί. Η Adele έχει εξασφαλίσει εμφανίσεις στο Λας Βέγκας για τουλάχιστον τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι αν πλήρωνε κανονικά τη βίλα, θα έπρεπε να δώσει 2,7 εκατομμύρια λίρες συνολικά για τη διαμονή της και μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι συγκεκριμένες εμφανίσεις είχαν αναβληθεί τον προηγούμενο χειμώνα λόγω του κορονοϊού, γεγονός που είχε κοστίσει ιδιαίτερα ψυχολογικά στην ίδια την Adele η οποία με βίντεό της και δάκρυα στα μάτια, έβγαινε να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές της για αυτή την ανατροπή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved