Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η σύζυγός του για τη διάγνωσή του με αφασία: «Η θλίψη με κάνει να παραλύω»
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η σύζυγός του για τη διάγνωσή του με αφασία: «Η θλίψη με κάνει να παραλύω»

Μια δύσκολη περίοδος διανύει το ζευγάρι Γουίλις - Χέμινγκ με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπρους Γουίλις βάζει τέλος στην κινηματογραφική καριέρα του, καθώς διαγνώστηκε από αφασία, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση.

Η 44χρονη σύζυγος του ηθοποιού πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να γυμνάζεται και να ασχολείται με την κηπουρική.

Και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: «Αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω νέα χόμπι, να βγω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμείνω δραστήρια. Μπορεί η θλίψη να με κάνει να παραλύω, αλλά μαθαίνω να ζω μαζί της. Η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό»

https://www.instagram.com/p/Ch6KU13u0mq

Να σας θυμίσουμε ότι τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του Demi Moore η οποία με μία λιτή ανάρτησή της η οποία όμως έκρυβε πολλή συγκίνηση, αποκάλυψε: «Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους υπέροχους υποστηρικτές του Bruce ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον. Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς.
Όπως λέει πάντα και ο Bruce: “Ζήσε τη ζωή σου” και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί» έγραψε η Demi Moore η οποία φυσικά είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά με την υγεία του.

Τι είναι η αφασία;

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved