Jolie-Pitt: Πόλεμος δίχως τέλος! Οι νέες καταγγελίες της Angelina για ξυλοδαρμό και η απάντησή του
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Jolie-Pitt: Πόλεμος δίχως τέλος! Οι νέες καταγγελίες της Angelina για ξυλοδαρμό και η απάντησή του

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως το διαζύγιο της Angelina Jolie με τον Brad Pitt να είναι... περυσινά ξινά σταφύλια, όμως μόνο τέτοια δεν είναι αφού το άλλοτε ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται σε δημόσια και έντονη αντιπαράθεση. 

Το διαζύγιό τους, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 μπορεί να έχει εκδοθεί πλέον, όμως η Angelina Jolie συνεχίζει να καταγγέλλει δημόσια τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά.

Η διάσημη ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του Μπραντ Πιτ αποκαλύπτοντας μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το τελευταίο τους ταξίδι από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο του 2016 που έγινε η αφορμή να καταθέσει εκείνη αίτηση διαζυγίου. Η διαμάχη τους ξεκίνησε όταν ο Πιτ την κατηγόρησε πως ήταν «υπερβολικά υποτιμητική» με τα παιδιά τους και στη συνέχεια άρχισε να της φωνάζει στο μπάνιο.

«Όταν ένα από τα παιδιά τους την υπερασπίστηκε, ο Πιτ όρμησε στο παιδί και η Τζολί τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει. Στην προσπάθειά του να την απομακρύνει την τραυμάτισε στην πλάτη και τον αγκώνα. Τα παιδιά έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Ο Πιτ προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά ενώ χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο.

Όλα τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Ήταν φοβισμένα», αναφέρει η κατάθεση της ηθοποιού, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια «έχυσε μπύρα στην Τζολί». Και σε ένα άλλο σημείο, «έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά».

Η απάντηση του Brad Pitt

Η δικηγόρος του Brad Pitt, Anne Kiley μίλησε στο Page Six υποστηρίζοντας πως ο διάσημος ηθοποιός δεν θα αναλάβει την ευθύνη για κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ, τονίζοντας πως ο Brad Pitt είναι υπεύθυνος «σε αντίθεση με την άλλη πλευρά».

Μάλιστα, η δικηγόρος του Pitt είπε αυτολεξεί πως δέχεται κάθε είδους «προσωπική επίθεση και παραποίηση» και πως παρά τα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά, οι δημόσιες αρχές μέχρι στιγμής έχουν λάβει ανεξάρτητες αποφάσεις. Τέλος επεσήμανε πως ο πελάτης της θα δώσει τις όποιες απαντήσεις του στο δικαστήριο.

Να θυμίσουμε ότι το άλλοτε ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τους Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16 και τα δίδυμα Vivienne και Knox που σήμερα είναι 14 ετών. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι είναι και επισήμως διαζευγμένοι από το 2019, η διαμάχη τους για την επιμέλεια δεν έχει τελεσιδικήσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved