Σιλβέστερ Σταλόνε: Συνεργάζεται με την κόρη του Σοφία σε τηλεοπτική σειρά
Sofia Stallone Instagram
Hollywood

Σιλβέστερ Σταλόνε: Συνεργάζεται με την κόρη του Σοφία σε τηλεοπτική σειρά

O 75χρονος Σιλβέστερ Σταλόνε στη νέα του σειρά «Tulsa King» θα υποδυθεί έναν σύγχρονο μαφιόζο της Ανατολικής Ακτής που αναγκάζεται να μετακομίσει στην Tulsa της Οκλαχόμα.

Ο Σταλόνε θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά, ενώ μαζί του παίζει και η αγαπημένη κόρη του Σοφία.

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη Σοφία από τα γυρίσματα του «Tulsa King», όπου πατέρας και κόρη είχαν την ίδια χαρούμενη διάθεση και παρόμοια γυαλιά ήλιου.

Η πρεμιέρα θα γίνει με δύο επεισόδια στις 13 Νοεμβρίου στο Paramount+. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο της, όμως αν έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Η μεγαλύτερη από τις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε έχει φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, στο οποίο σπούδασε επικοινωνία, επιχειρηματικότητα και κινηματογράφο.

Η ίδια πέραν από ηθοποιός ελπίζει κάποια στιγμή να αποκτήσει την δική της σειρά ρούχων και μακιγιάζ - ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών celebrities όπως η Lady Gaga και η Ριάνα. Μάλιστα, η Σοφία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν ως προσκεκλημένος κριτής στο Project Runway της Αμερικής.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved