Στα μαχαίρια Κάνιε Γουέστ και Κλόε Καρντάσιαν
Hollywood

Στα μαχαίρια Κάνιε Γουέστ και Κλόε Καρντάσιαν

Η Κλόε Καρντάσιαν αντέδρασε στις συνεχείς επιθέσεις του πρώην συζύγου της Κιμ, Κάνιε Γουέστ εναντίον της οικογένειάς της.

Η δημοφιλής σταρ ριάλιτι και επιχειρηματίας κατέφυγε στην πλατφόρμα του Instagram, με σκοπό να υπερασπιστεί τις Καρντάσιαν-Τζένερ.

«Κάνιε, σε αγαπάω. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά εσύ το φέρνειε συνέχεια εδώ», έγραψε η Κλόε για να συνεχίσει σε πιο αυστηρό ύφος: «Είσαι ο πατέρας των ανιψιών μου και προσπαθώ να είμαι ευγενική, αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να καταστρέφεις την Κίμπερλι και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν θέλεις να παρεκτραπείς. Ξανά με την ιστορία των γενεθλίων. Αρκετά πια! Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν κουραστεί από αυτό».

Η Κλόε ζήτησε από τον Κάνιε να συνέλθει και να αφήσει την Κιμ και την οικογένειά της να αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών. «Όπως έχεις επισημάνει και εσύ ο ίδιος, εκείνη είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά σας το 80% του χρόνου. Σε παρακαλώ, άφησε την ίδια και την οικογένειά της έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά. Σου μιλάω από ένα μέρος αγάπης και είμαι ευτυχής να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση κατ' ιδίαν, αν το επιθυμείς» έγραψε η Κλόε.

Ωστόσο, φαίνεται πως η καλή πρόθεση της Κλόε έριξε λάδι στην φωτιά. Ο ράπερ σε απάντησή του κατηγόρησε την Κιμ Καρντάσιαν για «απαγωγή» της κόρη τους Σικάγο στα γενέθλιά της. «Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες. Ουσιαστικά απαγάγατε τη Σικάγο στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν ήταν εκεί». Αυτός ο «πόλεμος» πάντως μάλλον θα αργήσει να τελειώσει και το άσχημο είναι ότι επηρεάζονται παιδιά.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved