Friends: Τα εξωφρενικά ποσά που εισπράττουν οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν έστω και σε ένα επεισόδιο
Hollywood

Friends: Τα εξωφρενικά ποσά που εισπράττουν οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν έστω και σε ένα επεισόδιο

Τα Φιλαράκια (Friends) είναι αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ, την οποία δημιούργησαν η Μάρτα Κάουφμαν και ο Ντέιβιντ Κρέιν. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και τελείωσε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση όλο αυτό το διάστημα.

Με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους στη δεύτερη και στην τρίτη δεκαετία των ηλικιών τους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η σειρά έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την διάρκειά της και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Μάλιστα, ήταν υποψήφια για 62 βραβεία Primetime Emmy, κερδίζοντας το βραβείο Εξαιρετικής Κωμικής Σειράς το 2002, στην 8η σεζόν.

Το σημαντικότερο όμως είναι, πως τα «Φιλαράκια» συνεχίζουν και προβάλλονται ακόμα σε πάνω από 100 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Έχεις σκεφτεί όμως όσα παίρνουν οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο καστ έστω και για ένα επεισόδιο;

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι κεντρικοί πρωταγωνιστές απαίτησαν να λαμβάνουν το ποσό του 1 εκατομμυρίου το επεισόδιο για την 9η και τη 10η σεζόν. Ωστόσο, δεν ήταν εκείνη η συμφωνία που τους αποφέρει κέρδη μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε επανάληψη της σειράς οι συντελεστές συνεχίζουν να αμείβονται πάρα πολύ καλά. Η συμφωνία, που μέχρι σήμερα γεμίζει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους, είναι πως οι 6 πρωταγωνιστές είχαν συμφωνήσει πως για κάθε επανάληψη θα εισπράττουν το 2% των εσόδων της Warner Bros. Αυτό δηλαδή σημαίνει πως κάθε χρόνο οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ λαμβάνουν 20.000.000 δολάρια ο καθένας, χωρίς να κάνουν τίποτα.

Ωστόσο, στη σειρά εμφανίστηκαν για ένα ή μερικά επεισόδια κι άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι αμείβονται αρκετά καλά. Συγκεκριμένα, ο Vincent Ventresca, που υποδύθηκε τον Fun Bobby, τον φίλο της Monica σε μόνο2 επεισόδια, είχε δηλώσει πως λαμβάνει 2.000 δολάρια τον χρόνο.

Αν λοιπόν σκεφτούμε πως για κάθε επεισόδιο οι δεύτεροι ηθοποιοί αμείβονται με τουλάχιστον 1.000 δολάρια τον χρόνο, αυτό σημαίνει πως ο Elliot Gould και η Christina Pickles, που υποδύθηκαν τους γονείς της Monica και του Ross εισπράττουν περίπου 20.000 δολάρια ο καθένας, η Maggie Wheeler, που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Janice λαμβάνει 19.000, ενώ η Jane Sibbet, που έπαιξε την πρώην σύζυγο του Ross, Carol, ενδέχεται να λαμβάνει 15.000 τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved