Home Alone: Ο Τζο Πέσι θυμάται ακόμα τα σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι που απέκτησε στα γυρίσματα
Hollywood

Home Alone: Ο Τζο Πέσι θυμάται ακόμα τα σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι που απέκτησε στα γυρίσματα

Όταν σου πουν για χριστουγεννιάτικες ταινίες, η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα μία, το Home Alone.

Και όχι άδικα καθώς όλες οι ταινίες «Μόνος στο σπίτι» είναι οι αγαπημένες του κοινού και κάθε χρόνο περιμένουμε την περίοδο των εορτών προκειμένου να τις απολαύσουμε στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν τη βαριόμαστε ποτέ και παραμένει στο top 5 των επιλογών μας!

Και μπορεί όλοι οι ηθοποιοί των ταινιών να έχουν μείνει αξέχαστοι και να τους γνωρίζουν όλοι ανά τον κόσμο, υπάρχει και κάποιος που ακόμα έχει... τραύματα.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζο Πέσι.

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται από την κυκλοφορία του franchise "Home Alone 2: Lost in New York" και ο Τζο Πέσι αναπολεί μέχρι και σήμερα τα γυρίσματα της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας, με νοσταλγία, χωρίς ωστόσο να φαίνεται σίγουρος ότι θα επαναλάμβανε τον ρόλο του ληστή Χάρι.
Όπως εξήγησε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του, η μαγεία της πρώτης φοράς είναι δύσκολο να αποτυπωθεί με την ίδια ευκολία μετά από τόσα χρόνια, καθώς τα δεδομένα στην βιομηχανία του κινηματογράφου έχουν αλλάξει σημαντικά, όπως ακριβώς και ολόκληρη η φιλοσοφία της κοινωνίας.

Ο ίδιος, θυμάται τις αξέχαστες στιγμές γέλιου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά και τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη όταν ο πιτσιρικάς αποφάσισε να στήσει επικίνδυνες παγίδες στους δύο κακοποιούς, βάζοντας εν τέλη φωτιά στο καπέλο του ήρωα που υποδυόταν. Και δεν ήταν μόνο αυτό που πέρασε καθώς οι δυο τους έμπλεξαν άσχημα με τον μικρό!

«Εκτός από τα αναμενόμενα χτυπήματα, τους μώλωπες και τους γενικούς πόνους που συνδέετε με αυτό το συγκεκριμένο είδος σωματικού χιούμορ, έπαθα σοβαρά εγκαύματα στην κορυφή του κεφαλιού μου κατά τη διάρκεια της σκηνής όπου το καπέλο του Χάρι παίρνει φωτιά», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ήμουν αρκετά τυχερός που είχα επαγγελματίες κασκαντέρ να κάνουν τα αληθινά βαριά ακροβατικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved