Η προβολή του Maestro στις ΗΠΑ, οι διάσημοι καλεσμένοι & αποθεωτικά σχόλια επωνύμων στον Παπακαλιάτη
PACIFIC PALISADES, CALIFORNIA - MARCH 20: (L-R) Dr. Markos Kounalakis, Kostas Christides, Sara Charalampopoulou, Nia Vardalos, Ted Sarandos, Chief Executive Officer, Netflix, Christoforos Papakaliatis, Maria Menounos, Michael Chiklis, Costas Menounos, John Stamos, and Caitlin McHugh Stamos attend Netflix's 'Maestro in Blue' Special Screening at The Bay Theater on March 20, 2023 in Pacific Palisades, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)
Charley Gallay/Getty Images for Netflix
Hollywood

Η προβολή του Maestro στις ΗΠΑ, οι διάσημοι καλεσμένοι & αποθεωτικά σχόλια επωνύμων στον Παπακαλιάτη

Μία ειδική βραδιά, γεμάτη λάμψη αλλά και διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ ήταν αυτή που διοργανώθηκε για το Maestro στην Καλιφόρνια. 

Ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνων σύμβουλος στο Netflix, Τεντ Σαράντος με αφορμή την διάθεση σε παγκόσμιο επίπεδο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro in Blue» όπως είναι ο διεθνής τίτλος της και της μεγάλης αποδοχής που έχει ήδη γνωρίσει από το κοινό μιας και ήδη μπήκε στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων επιλογών της πλατφόρμας, παρέθεσε δείπνο προς τιμή του δημιουργού, κάποιων από τους συντελεστές και φίλων τους.

Η βραδιά ήταν πραγματικά πολύ λαμπερή, με τη Νία Βαρντάλος, τη Μαρία Μενούνος και τον Τζον Στάμος να κλέβουν τα φλας και τις εντυπώσεις όπως βέβαια και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που είδε τις θυσίες και τους κόπους του για αυτή τη δουλειά να πιάνουν τόπο.

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ανάρτησή του με φωτογραφίες από τη βραδιά η οποία ήταν πραγματικά ξεχωριστή, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μεσογειακά πιάτα και χωριάτικη που τόσο πολύ αγαπούν στο εξωτερικό.

Όλο αυτό βέβαια ήταν μία ευκαιρία για τους Έλληνες καλλιτέχνες να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για όσα έχει καταφέρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και να τον αποθεώσουν φυσικά μέσα από τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτησή του.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, λοιπόν, ακριβώς κάτω από την ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγραψε:

«Σου αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Χριστόφορε !!!!
Το ταλέντο, το πείσμα, η δημιουργία, το πάθος, η έμπνευση, οι συνεργάτες σου ….δημιούργησατε αυτό που ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ !!!! Συγχαρητήρια και ό,τι έχεις ονειρευτεί ΘΑ ΓΙΝΕΙ»

Η Νία Βαρντάλος τού έστειλε καρδούλες και η Κατερίνα Γερονικολού τον χειροκρότησε εικονικά με ανάλογα icons ενώ και ο Ανδρέας Γεωργίου του έστειλε ένα χορταστικό «Μπράβο». Βασίλης Ζούλιας, Ελισάβετ Μουτάφη και Σμαράγδα Καρύδη επίσης τού έστειλαν όλη τη θετική τους ενέργεια, εκφράζοντας έτσι την στήριξή τους σε αυτή την τόσο μεγάλη στιγμή του Χριστόφορου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved