Τραγικές ώρες για τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ: Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος γιος του
Hollywood

Τραγικές ώρες για τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ: Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος γιος του

Ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς συνθέτες, ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ, βιώνει το απόλυτο πένθος αφού έφυγε από τη ζωή ο γιος του, Νίκολας σε ηλικία 43 ετών.

Ο Νίκολας τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με γαστρικό καρκίνο από τον οποίο υπέφερε, όπως είχε αποκαλύψει προσφάτως ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.

«Είμαι συντετριμμένος καθώς πρέπει να ανακοινώσω ότι ο αγαπημένος μου μεγαλύτερος γιος, ο Νικ πέθανε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο του Μπάσινγκστοουκ. Όλη η οικογένειά είναι μαζεμένη και είμαστε όλοι τελείως κενοί» έγραψε ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ στο Twitter σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Νίκολας είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στομάχι πριν από ενάμιση χρόνο και έδινε τη μάχη του έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

twitter.jpg

Ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου Βρετανού συνθέτη ήταν και εκείνος συνθέτης αφού υπήρξε δημιουργός των Love, Lies And Records του BBC και μιας θεατρικής και συμφωνικής εκδοχής του μικρού πρίγκιπα.

Επίσης είχε αναλάβει τις παραγωγές της Symphonic Suites του Άντριου Λόιντ Βέμπερ στο Theatre Royal Drury Lane στο Λονδίνο.

Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει άλλα πέντε παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved