Όταν ο έρωτας δεν είναι … διάσημος - 5 celebrities που ερωτεύτηκαν τους θαυμαστές τους
Hollywood

Όταν ο έρωτας δεν είναι … διάσημος - 5 celebrities που ερωτεύτηκαν τους θαυμαστές τους

celebrities - Κατάφεραν να αποκτήσουν δόξα, φήμη, χρήματα και εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο λόγος για κορυφαίους celebrities που ανέβηκαν στην κορυφή και αυτό μονάχα τυχαίο δεν ήταν. Η λίστα μας αποτελείται από 5 πρόσωπα της showbiz που ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα από κοινούς θνητούς που έγιναν σε πρώτη φάση φανατικοί θαυμαστές τους.

Η ιστορία ίσως να μοιάζει και με παραμύθι αφού για πολλούς το να παντρευτούν τον αγαπημένο τους ηθοποιό ή τραγουδιστή, φάνταζε άπιαστο όνειρο. Υπάρχουν βεβαίως πάντοτε οι εξαιρέσεις που κατάφεραν να κάνουν το άπιαστο όνειρο τους πραγματικότητα.

Πέρα από το κόκκινο χαλί, τη δόξα και το χρήμα, οι διάσημοι της παρακάτω λίστας δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να βγουν με κάποιον που δεν ήταν τόσο γνωστός, όσο εκείνοι.

Δείτε 5 περιπτώσεις, όπου οι celebrities ερωτεύτηκαν τους θαυμαστές τους

1. Νίκολας Κέιτζ και Άλις Κιμ
Η 19χρονη τότε Άλις Κιμ δούλευε σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες και ο Νίκολας Κέιτζ, μπήκε στο μαγαζί για να φάει. Η διαφορά ηλικίας 20 ετών περίπου δεν ήταν ικανή ώστε οι δυο τους να αρχίσουν να βγαίνουν και σύντομα παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο πριν από τον οριστικό χωρισμό τους το 2016.

Νίκολας Κέιτζ και Άλις Κιμ

2. Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ
Ο Τζάστιν Μπίμπερ υπήρξε στα όνειρα εκατομμυρίων κοριτσιών και έκανε πολλές καρδιές να χτυπάνε δυνατά. Όταν η Χέιλι Μπάλντουιν ήταν 12 ετών, ο πατέρας της Στίβεν, την πήγε σε μια συνάντηση θαυμαστών του Μπίμπερ. Μετά από αρκετά χρόνια, εκείνη και ο τραγουδιστής ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν το 2018. Ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν στη Νότια Καρολίνα.

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ

3. Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις
Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ είναι παντρεμένοι από το 2015 και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Πριν κάνουν οικογένεια, ήταν απλώς συμπρωταγωνιστές στο «That’70s Show». Η Κούνις έχει παραδεχτεί πως ήταν θαυμάστρια του ηθοποιού και τον είχε ερωτευτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

ashton-kutcher.webp

4. Μασίν Γκαν Κέλι και Mέγκαν Φοξ
Συναντήθηκαν στα γυρίσματα του «Midnight in the Switchgrass» και η έλξη ήταν αμοιβαία. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε μια αφίσα της Φοξ στον τοίχο του δωματίου του. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε παράφορα και αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.

5. Τζέσικα Άλμπα και Κες Γουόρεν

Όταν η Τζέσικα Άλμπα συνάντησε τον Κες Γουόρεν το 2004, ήταν ήδη μια διάσημη ηθοποιός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και έχουν αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η εντυπωσιακή κυρία εκτός από σταρ του Χόλιγουντ και ωραία γυναίκα είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών.

ALBA.jpeg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved