Τι απαντά η Ariana Grande στα σχόλια για το νέο «ανορεξικό» σώμα της
Hollywood

Τι απαντά η Ariana Grande στα σχόλια για το νέο «ανορεξικό» σώμα της

H 29χρονη Αμερικανή τραγουδίστρια Ariana Grande αποφάσισε να απαντήσει για το σώμα της μέσα από ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Δυσαρεστήθηκαν όπως φαίνεται οι φαν της Ariana Grande για την απώλεια κιλών της τραγουδίστριας, καθώς κάποιοι την αποκάλεσαν «κοκαλιάρα» και «ανορεξική».

Βλέποντας τις αντιδράσεις αυτές η 29χρονη Αμερικανή τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει για το σώμα της μέσα από ένα νέο βίντεό της στο TikTok.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το προηγούμενο σώμα της ήταν σε μια πιο ανθυγιεινή εκδοχή προηγουμένως και σήμερα νιώθει πιο υγιής από ποτέ.

Στο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με ένα εφαρμοστό τοπ και τα μαλλιά της πιασμένα και λέει: «θα ήθελα να απαντήσω στις ανησυχίες σας για το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι κάποιος που οι άλλοι παρατηρούν τόσο στενά το σώμα σου. Νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να είμαστε πιο ευγενικοί και πιο προσεκτικοί στα σχόλια για το σώμα των άλλων ανθρώπων. Κι αυτό αφορά ακόμα και θετικά σχόλια, από τη στιγμή που εστιάζουμε υπερβολικά στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου».

1675189764067-424322951-ariana-grande-nyxia.jpg

«Ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι λέμε κάτι καλό ή με καλές προθέσεις, είτε για ένα υγιές είτε για ένα μη υγιές σώμα, είτε για ένα μεγάλο είτε για ένα μικρό σώμα, είτε για ένα σέξι είτε για ένα μη σεξι σώμα, καλό είναι να προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε τόσο συχνά».

Στη συνέχεια είπε: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να βοηθήσουμε ο ένας το έργο του άλλου προσπαθώντας να είμαστε πιο ασφαλείς και κρατώντας ο ένας πιο ασφαλή τον άλλο».

Αναφερόμενη στο σώμα της είπε: «Υπάρχουν διάφορα είδη ομορφιάς. Υπάρχουν πολλοί, διαφορετικοί τρόποι να φαίνεσαι υγιής και όμορφη».

1675187918514-29311248-ariana-grande-pete-davidson-sxesi3.jpg

Σημείωσε πως η προηγούμενη εμφάνισή της οφειλόταν στα πολλά αντικαταθλιπτικά, στο ποτό αλλά και στο ότι δεν έτρωγε σωστά και ήταν στη χειρότερη φάση της ζωής της όταν η εμφάνισή μου ήταν αυτή που θεωρούσαν όλοι υγιή.

Είπε τέλος: «Το ξέρω ότι δεν ήμουν υποχρεωμένη να δώσω εξηγήσεις, αλλά αισθάνομαι ότι όταν είμαστε πιο ανοιχτοί και πιο ευάλωτοι μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτό. Κι αυτό είναι το πρώτο, ότι μια υγιής εμφάνιση μπορεί να πάρει διάφορες μορφές».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved