Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Oι φήμες παίρνουν σάρκα και οστά, ζευγάρι όπως όλα δείχνουν
Hollywood

Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Oι φήμες παίρνουν σάρκα και οστά, ζευγάρι όπως όλα δείχνουν

H Κάιλι Τζένερ φαίνεται πως απασχολεί για έναν ακόμα λόγο τα ΜΜΕ. Για το αν είναι ζευγάρι με τον διάσημο αμερικανό ηθοποιό Τίμοθι Σαλαμέ. Μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. 

Επιβεβαιώνονται σιγά σιγά, όπως όλα δείχνουν, οι φήμες που κάνουν λόγο για σχέση μεταξύ της γνωστής επιχειρηματία Κάιλι Τζένερ και του αμερικανού Τίμοθι Σαλαμέ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το αυτοκίνητο της διάσημης τηλεπερσόνας και επιχειρηματία εθεάθη έξω από την έπαυλη του ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς.
Το ειδησεογραφικό σαιτ ΤΜΖ κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες, με το όχημα της Κάιλι Τζένερ παρκαρισμένο σε κοινή θέα, έξω από την κατοικία του Σαλαμέ.

Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ των δυο celebrity ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που προς το παρόν, κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, το κοινό έχει ήδη πειστεί για το ειδύλλιο των δυο σταρ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Deuxmoi» ενός λογαριασμού που πολύ συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, είναι πολλές πηγές που του επιβεβαιώνουν ότι η Κάιλι Τζένερ βγαίνει αυτό το διάστημα με τον διάσημο ηθοποιό.

Μάλιστα σε stories που ανάρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, αναφέρεται πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

kylietimothydeux.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved