The Crown: Οι τελευταίες σκηνές της σειράς, η συγκίνηση των ηρώων, ο χορός και ο βασιλικός γάμος
Hollywood

The Crown: Οι τελευταίες σκηνές της σειράς, η συγκίνηση των ηρώων, ο χορός και ο βασιλικός γάμος

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κορυφαίας ιστορικής παραγωγής του Netflix, The Crown μετά από 7 πολυτάραχα χρόνια.

Το καστ και οι συντελεστές της σειράς που λατρέψαμε ήταν εμφανώς συγκινημένοι, καθώς ολοκλήρωναν τις τελευταίες σκηνές τους.

Η σειρά που παρουσιάζει με αριστουργηματικό τρόπο τη ζωή και τη δράση της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και τα κατορθώματα ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, έριξε αυλαία και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ανεπανάληπτες.

Το The Crown έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας το 2016, έσπασε αναρίθμητα ρεκόρ, και έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της Νο1 πλατφόρμας.

Η παραγωγή δίχασε, κατέκτησε βραβεία, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το παλάτι, σταμάτησε, ξαναξεκίνησε και τελικά έφτασε στο μεγάλο φινάλε.

Η 6η και τελευταία σεζόν:

Η σειρά φαινόμενο συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας στη συνδρομητική πλατφόρμα και όλοι περιμένουν το τέλος. Tα διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν πως ενδέχεται η ημερομηνία της πρεμιέρας της 6ης σεζόν να είναι στις αρχές του 2024, κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συμβεί. Η νέα σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2023 και ασφαλώς το φανατικό κοινό του The Crown περιμένει πως και πως. Στην 6η και τελευταία σεζόν θα δούμε μερικά από τα πιο θυελλώδη χρόνια της βρετανικής βασιλείας.

Θυμηθείτε τις τελευταίες σκηνές της 5ης σεζόν.

Τελευταία γυρίσματα:

Όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν στα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής, τον γάμο δηλαδή του Καρόλου με την Καμίλα: Οι Ντόμινικ Γουέστ και Ολίβια Γούιλιαμς, που ενσαρκώνουν το ανδρόγυνο, περπάτησαν καλοντυμένοι στους δρόμους του Ρότσεστερ αναπαράγοντας τον πολιτικό γάμο του 2005, και αφού ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα, ξεκίνησαν να χορεύουν εμφανώς συγκινημένοι στους ρυθμούς της ορχήστρας.

Δείτε παρακάτω το παρασκήνιο από τα τελευταία γυρίσματα του The Crown:

https://www.instagram.com/p/CrVGSy1AB_d

Πέρα από τον 53χρονο Γουέστ και την 54χρονη Γουίλιαμς, στη σκηνή συμμετείχε ο Λούθερ Φορντ, που ενσαρκώνει τον Πρίγκιπα Χάρι, η Κλαούντια Χάρισον στο ρόλο της Πριγκίπισσας Άννας, καθώς και ο Εντ ΜακΒι στο ρόλο του Γουίλιαμ.

https://www.instagram.com/p/CrWIEQKLxN5

Ακόμη περισσότερες εικόνες:

https://www.instagram.com/p/CrQxZ6JOpd_

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved