Λάουρα Νάργες: Τα γενέθλια του Χρήστου Σαντικάι, οι κοινές φώτο και η αποκάλυψη
Hollywood

Λάουρα Νάργες: Τα γενέθλια του Χρήστου Σαντικάι, οι κοινές φώτο και η αποκάλυψη

 Γενέθλια είχε ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες του ευχήθηκε και διαδικτυακά δημοσιεύοντας δύο κοινές φωτογραφίες τους και κάνοντας μία αποκάλυψη!

Η Λάουρα δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες και έστειλε τις ευχές στον Χρήστο της και μέσω Instagram.

«Happy Birthday, Baby σ΄αγαπάω πολύ! Ps: swipe για ένα so cute στιγμιότυπο, 4 μέρες πριν τα φτιάξουμε και επίσημα το 2021» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

lauranarjes_213248135_175398871172167_9206875855907637725_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι προγραμματίζουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του γιου τους για το καλοκαίρι του 2024.

Οι δυο τους ζουν εδώ και λίγο καιρό σε ένα όμορφο γαλάζιο σύννεφο, καθώς κοιμούνται και ξυπνούν στον ρυθμό που προστάζει ο οκτώ μηνών γιος τους.

Ο Σαντικάι τζούνιορ έχει φέρει στη Λάουρα και στον Χρήστο μια γλυκιά ισορροπία και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικά τρυφερούς γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, αν και οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν αποφασίσει του χρόνου να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μικρού. Και το όνομα αυτού; Αλέξανδρος όπως είχαν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Δείτε τις κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της αλλά και τον διαδικτυακό διάλογό τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved