Ο Dylan Sprouse από τα «Φιλαράκια» παντρεύτηκε την πανέμορφη Barbara Palvin στην Ουγγαρία
Hollywood

Ο Dylan Sprouse από τα «Φιλαράκια» παντρεύτηκε την πανέμορφη Barbara Palvin στην Ουγγαρία

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης ο Dylan Sprouse και η Barbara Palvin παντρεύτηκαν στην Ουγγαρία, σφραγίζοντας για πάντα τη δυνατή τους σχέση.

Ο ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστος από την σειρά του Disney Channel “Ζακ και Κόντι: σκανταλιές στο ξενοδοχείο” και τη συμμετοχή του ως “Ben” στη σειρά Φιλαράκια, και το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο. Οι φήμες ανέφεραν ότι ήταν αρραβωνιασμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2022, κάτι που οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν ποτέ.

«Ήξερα από όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ότι ήθελα να τον παντρευτώ...Όμως, όσο σίγουρος κι αν είσαι, είναι μεγάλη υπόθεση», είχε πει η Palvin σε παλαιότερη συνέντευξη της.

To love-story του 30χρονου με την 29χρονη ξεκίνησε το 2017 σε ένα πάρτι όπου γνωρίστηκαν. Μετά από αυτό ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στη Barbara μέσω των social αλλά εκείνη έκανε έξι μήνες για να του απαντήσει καθώς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εκείνη την περίοδο.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2018, αυτή τη φορά με πρωτοβουλία της Barbara που ακολούθησε τον Dylan στην Κίνα, όπου ο ηθοποιός θα έμενε έξι μήνες για ένα γύρισμα.

Η Barbara ήταν έτοιμη να αναχωρήσει και εκείνη για την Κίνα για μια φωτογράφιση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. «Νομίζεις ότι είναι τρελό που θέλω ακόμα να έρθω για να σε δω;» του είπε η Barbara, και ο Dylan την δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. «Σε παρακαλώ, έλα», της απάντησε.

https://www.instagram.com/p/Cky3uW9S2yv/

Ο Dylan και η Barbara μοιάζει να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον! Συχνά μοιράζονται την αγάπη και τον θαυμασμό που έχουν ο ένας για τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κομβική ήταν η στιγμή που ο Sprouse σηκώθηκε όρθιος ανάμεσα στο πλήθος με το χέρι στην καρδιά του, βλέποντας την αγαπημένη του να περπατάει την πασαρέλα της Victoria’s Secret το 2018.

«Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι είμαστε εξαιρετικά συμβατοί. Είναι σαν να ξέρουμε πότε να δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλον», έχει πει ο Dylan σε παλαιότερη συνέντευξη, για τη σχέση του.

https://www.instagram.com/p/Cd6PkvOuZkU/

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία, χώρα που γεννήθηκε η Barbara. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην παντρευτούμε στην Ουγγαρία», έχει δηλώσει το μοντέλο. «Οι γονείς μου θα με σκότωναν», είπε αστειευόμενη.

https://www.instagram.com/p/Cuz8GK1gTpx/

Η Barbara ήταν χαμογελαστή φορώντας ένα λευκό σατέν νυφικό σε στυλ κορσέ, διάφανα γάντια και ένα μακρύ πέπλο.

Ο Dylan επέλεξε ένα απλό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο με γιακά και μαύρη γραβάτα. Είχε επίσης δύο λευκά λουλούδια στερεωμένα στο πέτο του, τα οποία ταίριαζαν με τα λουλούδια στο μπουκέτο της Palvin.

«Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός, με τους γονείς μας να συναντιούνται για πρώτη φορά», έχει δηλώσει ο ηθοποιός για τον γάμο του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved