Hollywood

Τζάκμαν-Φέρνες: Τι τούς οδήγησε στον χωρισμό μετά από 27 χρόνια γάμου;

Gossip-tv Team

Αυτόν τον χωρισμό κανείς δεν τον περίμενε και αυτό γιατί μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο διάσημος ηθοποιός, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, μιλούσε δημόσια για τη μεγάλη αγάπη που έχει στη σύζυγό του. 

Ο λόγος για τον Χιου Τζάκμαν και τη σύζυγό του Ντέμπορα Λι Φέρνες που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου.

Το 2021 με αφορμή την επέτειο του γάμου τους ο ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή του το πιο τρυφερό μήνυμα για εκείνη.

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου, Ντεπ, είναι τόσο φυσικό όπως η αναπνοή. Από την στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ότι η μοίρα μας ήταν να είμαστε μαζί. Σε αυτά τα 25 χρόνια, η αγάπη μας έχει έχει μεγαλώσει βαθύτερα. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια έγιναν πιο συναρπαστικά. Η μάθηση ακόμα μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων να μοιράζομαι την αγάπη μας και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις αρχίσαμε! Ντεπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά» είχε γράψει τότε αλλά φαίνεται πως πολλά άλλαξαν στο μεταξύ.

Hugh-Jackman-walks-the-red-carpet-with-wife-Deborra-Lee-Furness.jpg

Όταν το ζευγάρι είχε πρωτοπαντρευτεί, οι κακές γλώσσες έλεγαν πως σύντομα θα έπαιρνε διαζύγιο λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Εκείνος είναι 13 χρόνια μικρότερός της όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον γάμο τους. Φαίνεται πως τελευταία τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν και έτσι από κοινού αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτόν τον γάμο.

Πάντως, η Ντέμπορα, όπως είναι κοινώς αποδεκτό από το περιβάλλον του άλλοτε ζευγαριού υπήρξε το μεγαλύτερο στήριγμα του διάσημου ηθοποιού καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του με τον καρκίνο, γεγονός που δείχνει να εκτιμάει ιδιαίτερα και ο Χιού Τζάκμαν.
Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved