Λούρδη: Στο νέο βίντεο κλιπ της θυμίζει πολύ τη μητέρα της στο Frozen το 1998! Και εμφανίζεται γυμνή
Hollywood

Λούρδη: Στο νέο βίντεο κλιπ της θυμίζει πολύ τη μητέρα της στο Frozen το 1998! Και εμφανίζεται γυμνή

H 26χρονη κόρη της Madonna, η Λούρδη, ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στη μουσική και ήδη κυκλοφόρησε το τρίτο της single με τίτλο «Spelling». 

Μόνο που αυτό το τρίτο single θυμίζει πολύ στους παλιούς φανατικούς θαυμαστές της Μαντόνα το εμβληματικό Frozen. Ακόμα και η μυστηριακή ατμόσφαιρα ή το μπλε-μαύρο χρώμα που κυριαρχούσε στο βίντεο κλιπ του Frozen της Μαντόνα, έχει συμπεριληφθεί στην οπτικοποίηση του σινγκλ της Λούρδη η οποία μεταμόρφώνεται σε αιθέρια ύπαρξη.

Μοιάζει με μάγισσα, με κατάμαυρα, αραχνοΰφαντα ρούχα και μακριά μαλλιά, ακριβώς δηλαδή όπως και η Μαντόνα πριν 25 χρόνια. Βέβαια, η Λούρδη παραδέχτηκε ότι η μητέρα της αποτέλεσε έμπνευση για το συγκεκριμένο κομμάτι και έκανε λόγο για τη διαχρονική μούσα της.

«Αυτό το κομμάτι είναι ιδιαίτερο. Είναι ένας φόρος τιμής στο διαχρονικό έργο τέχνης της μητέρας μου «Frozen». Αυτό το κομμάτι έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στη ζωή μου, συνδέοντας τις δυο μας. Uα ήμουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο. Τη σέβομαι και ελπίζω αυτό να το μεταφράζει», έγραψε σε μήνυμά της στο instagram η Λούρδη η οποία μάλλον δεν θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκριση με τη Μαντόνα.

Αν δει κανείς προσεκτικά τα πλάνα από το βίντεο κλιπ της Λούρδη θα την δει να αιωρείται σε ένα σκοτεινό δάσος φορώντας ένα απόκοσμο μαύρο φόρεμα, το οποίο έμοιαζε με εκείνο του Jean Paul Gaultier που φορούσε η Μαντόνα στο πρωτότυπο.

Στα δάχτυλά της διακρίνεται ένα τατουάζ που γράφει «Mom», ενώ ο σκύλος και τα πουλιά που εμφανίζονται στο βίντεο κλιπ χαρίζουν και πάλι μνήμες από το «Frozen».

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/CyPrI_eN37F/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved