Τα φιλαράκια αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό «αντίο»

F.R.I.E.N.D

Hollywood

Τα φιλαράκια αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό «αντίο»

Mε μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησαν τα θρυλικά πλέον Φιλαράκια τον έναν από τους έξι της παρέας, τον Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 54 ετών. 

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους εμάς. Είμαι στο πλευρό της οικογένειάς του, των αγαπημένων του προσώπων και όλων των θαυμαστών του» αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε από τα Φιλαράκια στα social media, μιας και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού τους έχει σοκάρει.

F9lFDk1XQAA_bla.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες χθες από τον βοηθό του ο οποίος είχε βγει για κάποιες δουλειές. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του ο οποίος πιθανότατα προκλήθηκε από καρδιακή ανακοπή.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Τσάντλερ στην κωμική σειρά, πάλευε για χρόνια με τους εθισμούς του σε ναρκωτικές ουσίες, χάπια και αλκοόλ και τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να απαλλαγεί από όλα και να ζει μία ήρεμη ζωή χωρίς εξάρσεις.

perry.jpg

Στην αυτοβιογραφία του είχε αναφερθεί στις σκοτεινές περιόδους της ζωής του αλλά και στην τεράστια επιτυχία που είχε γνωρίσει ως ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved