Μάθιου Πέρι: Συγκλονισμένοι και οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον «Chandler» από τα Φιλαράκια
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Συγκλονισμένοι και οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον «Chandler» από τα Φιλαράκια

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο ηθοποιός έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής 29/10 και οι απανταχού θαυμαστές της σειράς «Φιλαράκια» σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν με μία ανάρτηση και μερικά τρυφερά λόγια στα social media.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Los Angeles Times, η αστυνομία βρήκε τον Matthew Perry νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Los Angeles.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα οι σταρ του Χόλιγουντ τον αποχαιρετούν με συγκίνηση μέσα από τα social media. Συγκλονισμένα είναι και τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και φυσικά έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους μέσα από τους λογαριασμούς τους.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ανέβασαν φωτογραφίες από την αγαπημένη τους σειρά, για να αποχαιρετήσουν τον «Chandler Bing».

1e879a9a-matthew-perry-03.jpg

Μάθιου Πέρι

Ανάμεσα σε όσους ανέβασαν Story στα social media ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μελίνα Νικολαΐδη, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου κ.α.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved