Milli Vanilli: Τελικά ήταν απάτη; Ο Fabrice Morvan λύνει τη σιωπή του, 30 χρόνια μετά το σκάνδαλο!
Hollywood

Milli Vanilli: Τελικά ήταν απάτη; Ο Fabrice Morvan λύνει τη σιωπή του, 30 χρόνια μετά το σκάνδαλο!

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, εκείνους που έζησαν τη φρενίτιδα των 80s και των 90s και την εκτόξευση της R&B μουσικής, οι Milli Vanilli θα αποτελούν πάντα μία... πληγή στην καρδιά καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ντουέτα του συγκεκριμένου είδους μουσικής που όμως αποδείχτηκαν... απάτη!

Ή μήπως τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα; Πάντως οι επιτυχίες των Milli Vanilli «Girl You Know It’s True» και «Blame It on the Rain» ακούγονται μέχρι σήμερα ενώ στο παρελθόν έκαναν τεράστια επιτυχία.

Όταν όμως αποκαλύφθηκε ότι τα δύο μέλη του συγκροτήματος δεν ήταν αυτοί που τραγουδούσαν τα συγκεκριμένα τραγούδια αλλά ανοιγόκλειναν απλά τα χείλη τους, ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο!

Η Recording Academy τούς πήρε πίσω το βραβείο Grammy καλύτερου νέου καλλιτέχνη και το ντουέτο τους ουσιαστικά ακυρώθηκε.

Πριν από λίγες μέρες, οπότε και κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ “Milli Vanilli” της Paramount+ ο ένας εκ των δύο, ο Fabrice Morvan που σήμερα είναι 57 ετών ανέλαβε να εξηγήσει πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.

fabmorvan_1694818489_3192691354445049062_483068783.jpg

Οι Milli Vanilli υπήρξαν από τα πιο επιτυχημένα R&B ντουέτα παγκοσμίως.

«Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν ότι γνώριζαν την ιστορία αλλά η ιστορία μου δεν έχει ειπωθεί ποτέ» δήλωσε ο ίδιος στο PEOPLE.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον Morvan, καθώς και με διάφορα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, που εμπλέκονται με τους Milli Vanilli. Ο σκηνοθέτης Luke Korem εμπνεύστηκε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ, όταν διαπίστωσε ότι υπήρχαν κάποια ανεξήγητα γεγονότα και παρέμεναν κάποια αναπάντητα ερωτήματα.

fabmorvan_1697532927_3215461704582489386_483068783.jpg

Ο Fabrice Morvan όπως είναι σήμερα, στα 57 του χρόνια.

«Παρακολούθησα ένα βίντεο στο YouTube με τον Fabrice να λέει την ιστορία του στο The Moth στη Νέα Υόρκη και στο τέλος τραγουδούσε... Είχε αυτή την υπέροχη φωνή και σκέφτηκα: “Για περίμενε ένα λεπτό. Νόμιζα ότι η ιστορία ήταν ότι αυτοί οι δύο τύποι ήταν ατάλαντοι απατεώνες. Δεν ήξερα ότι μπορούσε να τραγουδήσει» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Σήμερα, ο Morvan ζει στο Άμστερνταμ με τη σύντροφό του Tessa van der Steen και έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά: «Η πατρότητα έφερε φως στη ζωή του. “Με θεράπευσε, γιατί ξαφνικά έγιναν το επίκεντρο» παραδέχτηκε ο Morvan.

https://www.instagram.com/reel/Cto2MG9KXZN/

Ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική και να γράφει δικούς του στίχους ενώ παίζει και μουσικά όργανα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved