Η Πάρις Χίλτον το... τερμάτισε! Είχε 45 νυφικά για τον γάμο της και τελικά φόρεσε... 6!

Η Πάρις Χίλτον με νυφική δημιουργία. 

Hollywood

Η Πάρις Χίλτον το... τερμάτισε! Είχε 45 νυφικά για τον γάμο της και τελικά φόρεσε... 6!

Μπορεί ο μεγαλοπρεπής γάμος της Πάρις Χίλτον με τον Κάρτερ Ρέουμ πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου του 2021 να άφησε... εποχή, λίγοι γνώριζαν όμως ότι τη νύφη περίμεναν στη σειρά όχι ένα και δύο ή και τρία νυφικά αλλά... 45!

Το αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue όπου και τόνισε ότι λίγο πριν τον γάμο τής είχαν σταλεί 45 νυφικά από κορυφαίους σχεδιαστές μόδας από όλο τον κόσμο όμως τελικά στις τρεις μέρες που διήρκησαν οι εορτασμοί για τον γάμο, πρόλαβε να φορέσει μόλις τα έξι!

«Η αλήθεια είναι ότι έξι ήταν τα φορέματα που έβαλα στον γάμο μου» είπε μεταξύ άλλων η Πάρις και πρόσθεσε: «Είχα 45 φορέματα... Ο στιλίστας μου δεχόταν τηλεφωνήματα από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον γάμο. Έτσι, όλοι έφτιαξαν αυτά τα απίστευτα φορέματα κατά παραγγελία. Προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά».

Το νυφικό της... καρδιάς της

Η Πάρις στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε το νυφικό των ονείρων της. Όπως είπε: «Ήθελα κάτι πραγματικά πριγκιπικό που να έχει τρισδιάστατα λουλούδια πάνω του και η έμπνευσή μου ήταν η Grace Kelly, η σταρ του παλιού Χόλιγουντ... Ήξερα αμέσως ότι ήθελα να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με Oscar [de la Renta]».

Έτσι και έγινε λοιπόν με την Πάρις να εμφανίζεται εκθαμβωτική στην εκκλησία για να ενώσει τη ζωή της με τον άντρα που επέλεξε να έχει στο πλευρό της.

Τελικά, φόρεσε έξι συνολικά νυφικές δημιουργίες, μεταξύ των οποίων ένα φόρεμα Galia Lahav, ένα σχέδιο της Pamella Roland και δύο φορέματα Oscar de la Renta.

Την επομένη του γάμου ακολούθησαν οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της με νυφικές δημιουργίες -ένα φόρεμα Marchesa και ένα άλλο φόρεμα Oscar de la Renta. Οι εορτασμοί και η βραδιά έκλεισε με τη Hilton να φορά το τελευταίο της φόρεμα Oscar de la Renta.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα νυφικά που ανέβασε σε φωτογραφίες στο instagram της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved