Έλενα Πιερίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Hollywood

Έλενα Πιερίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Με όνειρα για μία διεθνή καριέρα και με την χαρά να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική παραγωγή όπου θα πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάουελ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτερικό η Έλενα Πιερίδου

Η νεαρή ηθοποιός θα παίξει στη νέα ταινία «The Queen of Heaven» όπου πρωταγωνιστούν οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί και μάλιστα τα γυρίσματα θα γίνουν σε Μαρόκο, Ηνωμένες Πολιτείες και Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Real Life, η Έλενα Πιερίδου θα υποδυθεί τη Μαρία, την αδελφή του Λάζαρου και αρχικά θα παραμείνει για γυρίσματα στο Μαρόκο περίπου έναν μήνα.

Η ταινία είναι θρησκευτικού χαρακτήρα και θα περιγράφει τη ζωή της Παναγίας από τη Σταύρωση του Ιησού μέχρι τον θάνατό του και το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Στραβόλαιμος.

Η Έλενα Πιερίδου θα έχει δύο σκηνές με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και φυσικά η χαρά της δεν θα περιγράφεται.

https://www.instagram.com/reel/Cy8yyVnPX_L/

Οι καθυστερήσεις και το πράσινο φως

Αρχικά τα γυρίσματα επρόκειτο να γίνουν τον περασμένο Μάρτιο όμως λόγω της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ για την Artificial Intelligence στο Λος Άντζελες χρειάστηκε να υπάρξει αυτή η καθυστέρηση. Φυσικά το ελληνικό κοινό περιμένει πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα γίνουν γυρίσματα και στη χώρα μας. Η ταινία πάντως πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025.

Από τον Γλυκάνισο στο Χόλιγουντ

Η Κύπρια ηθοποιός δεν είναι η μοναδική ηθοποιός της οικογένειας αφού και η αδελφή της Ιφιγένεια κάνει την ίδια δουλειά. Πέρυσι ξεχώρισε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ, όπου υποδυόταν τη Ραζάν.

Για κάτι άλλο που απασχόλησε τη δημοσιότητα ήταν επίσης και η σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, ή αν προτιμάτε, τον Νικηφόρο από τον Σασμό ο οποίος πλέον βάσει σεναρίου δεν ζει πια και έχει αποχωρήσει από το καστ. Το ζευγάρι ήταν μαζί 1,5 χρόνο και μάλιστα η Έλενα Πιερίδου είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από την Κύπρο για να συγκατοικήσουν. Όμως, η σχέση αυτή, όπως αποδείχτηκε, είχε ημερομηνία λήξης αφού εδώ και λίγο καιρό ο καθένας τους τραβάει χωριστούς δρόμους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved