Πάρις Χίλτον-Κάρτερ Ρουμ: Η επέτειος, οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο και τα συγκινητικά λόγια
Hollywood

Πάρις Χίλτον-Κάρτερ Ρουμ: Η επέτειος, οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο και τα συγκινητικά λόγια

Δύο χρόνια γάμου γιόρτασε η Πάρις Χίλτον με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρουμ. Η διάσημη media personality μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της ζωής της.

 

Η ίδια ανέβασε μερικές αδημοσίευτα καρέ από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «Πριν από το 2021, το 11:11 ήταν απλά η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας. Τώρα είναι η επέτειος μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια από την επέτειο της αγάπης μου!

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα. Τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή που χτίζουμε μαζί. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CzhnU91P_vo/

Η διάσημη κυρία είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για την οικογένεια της.

«Ο Φίνιξ είναι απλώς ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι», σημειώνει. «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, αλλά μόλις έκανε τη ζωή μου τόσο ολοκληρωμένη. Απλώς αισθάνομαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα για αυτήν την όμορφη οικογένεια που έχω.

Πόση αγάπη θα μπορούσα να έχω για κάποιον; Νόμιζα ότι ήξερα τι ήταν η αγάπη με τον άντρα μου, αλλά μόλις γνώρισα το μωρό μου, η αγάπη είναι σε άλλο επίπεδο. Άλλαξε τη ζωή μου με κάθε τρόπο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved