Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε 2 χρόνια γάμου: «Με κάνεις και νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο»
Hollywood

Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε 2 χρόνια γάμου: «Με κάνεις και νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο»

Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων γάμου με τον Κάρτερ Ρουμ.

Η διάσημη media personality μοιράστηκε το γεγονός με I τους θαυμαστές της με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε:

parishilton_1699747509_3234038966168555631_33647687.jpg

«Πριν από το 2021, το 11:11 ήταν απλά η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας. Τώρα είναι η επέτειος μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια από την επέτειο της αγάπης μου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα. Τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων γι’ αυτή την όμορφη ζωή που χτίζουμε μαζί. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά». Μιλώντας στη βρετανική Vogue για τον γάμο της, αποκάλυψε πως είχε έτοιμα 45 νυφικά για την ημέρα εκείνη. Φόρεσε ωστόσο, μόνο τα έξι. «Στην πραγματικότητα, φόρεσα 6 νυφικά τη νύχτα του γάμου μου κι αυτό, επειδή είχα κυριολεκτικά 45 από αυτά», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Ο στιλίστας μου δεχόταν κλήσεις από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο κι ήταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε αυτόν τον γάμο, που έφτιαξαν όλα αυτά τα φορέματα που ήταν τόσο όμορφα». Όπως εξήγησε στη συνέχεια, φόρεσε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούσε, για να μην απογοητεύσει τους σχεδιαστές. «Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αφήσω εκτός κάποια κομμάτια, προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Ήξερα όμως, από την αρχή ποιο νυφικό ήθελα για να περπατήσω στον διάδρομο προς τον αγαπημένο μου. Ήθελα κάτι που να με κάνει να μοιάζω σαν αληθινή πριγκίπισσα. Ήθελα μια ατμόσφαιρα σαν να είμαι η Γκρέις Κέλι».

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved