«Θέλω να ζήσω» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο
Hollywood

«Θέλω να ζήσω» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο

Σοκάρει η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας για τον καρκίνο του μαστού, στο στάδιο 4, καθώς όπως αποκάλυψε, έχει εξαπλωθεί στα οστά. Η ηθοποιός που  έγινε ευρέως γνωστή για τους ρόλους της σε Beverly Hills και αργότερα, Charmed έκανε την πιο συγκινητική εξομολόγηση.

Η ίδια συνεχίζει τις θεραπείες και τονίζει: «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλώς δεν τελείωσα».

1366917836_shannen-doherty-560.jpg

Σάνεν Ντόχερτι

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από 8 χρόνια και από τότε είδε τη ζωή της να αλλάζει. Η αρχική διάγνωση είχε γίνει το 2015 και η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια με την υγεία της μιλώντας στο People.

Η ίδια προχώρησε σε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Τον Απρίλιο του 2017, αποκάλυψε στο Instagram ότι τα πράγματα γινόντουσαν καλύτερα αλλά ο καρκίνος επέστρεψε το 2019 και όπως έκανε γνωστό η ίδια έγινε μεταστατικός σταδίου 4 τον επόμενο χρόνο.

1675204727566-294361747-doherty.jpg

Σάνεν Ντόχερτι

«Όταν ρωτάς τον εαυτό σου, “Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;” και μετά “Γιατί επανήλθε ο καρκίνος μου; Γιατί είμαι στο στάδιο 4;”, αυτό σας οδηγεί να αναζητήσετε τον μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», εξηγεί.

Μερικούς μήνες αργότερα η ίδια αποκάλυψε μέσα από το Instagram ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω ζήσει σε ολόκληρη τη ζωή μου», ανέφερε.

doherty-new2-288x460.jpg

Σάνεν Ντόχερτι

«Οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν ότι σημαίνει πως δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν μπορείς να φας, δεν μπορείς να εργαστείς. Είμαστε ζωντανοί και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να εργαστούμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε».

Η ηθοποιός παρουσιάζει τη μεγάλη εικόνα της ζωής της, στο podcast της, Let’s Be Clear with Shannen Doherty, που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου. Στο ίδιο podcast σκοπεύει να συζητήσει τα πάντα, από τα κυριότερα σημεία της καριέρας της και τις προηγούμενες σχέσεις μέχρι τα θέματα της υγείας της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved