Poor Things: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία που διεκδικεί 7 βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν

Hollywood

Poor Things: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία που διεκδικεί 7 βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Έμα Στόουν ανακαλύπτει ξανά τη ζωή στη νέα ταινία του Γιώργου ΛάνθιμουPoor Things, και όλοι αναρωτιόμαστε ποια ιστορία διηγείται αφού την οδήγησε στην διεκδίκηση 7 βραβείων στις Χρυσές Σφαίρες.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την Bella Baxter σε μια ταινία που θα μας καθηλώσει και όπως αποκάλυψε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο λόγος που αποδέχτηκε τον ρόλο ήταν διότι: «αισθάνομαι πως γίνομαι αποδεκτή ως γυναίκα, είμαι ελεύθερη και δεν φοβάμαι. Γίνεται κατανοητό τι σημαίνει να είσαι μέλος μιας κοινωνίας».

Αξίζει να τονίσουμε πως η πολυσυζητημένη ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 1993 Χαμένα Κορμιά, και συντροφιά στην Έμα Στόουν στον κινηματογραφικό φακό κρατούν οι Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε που διεκδικεί και βραβείο για την ερμηνεία του, Ράμι Γιούσεφ, Κρίστοφερ Άμποτ, και Τζέροντ Καρμάικλ.

1675193662359-527193642-giorgos-lanthimos-emma-stone.jpg

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν

Η υπόθεση του Poor Things

Η Μπέλα Μπάξτερ που υποδύεται η Έμα Στόουν, είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει πεθάνει αλλά επιστρέφει στη ζωή χάρη σε έναν επιστήμονα ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της, με αποτέλεσμα να έχει το μυαλό ενός βρέφους.

Ο εγκέφαλος και το σώμα της δεν είναι αρκετά συγχρονισμένα, όμως προχωρά με επιταχυνόμενο ρυθμό.

«Η ταινία έχει να κάνει με την ελευθερία και την ικανότητα να δούμε τον κόσμο με τη δική μας ματιά και όχι των άλλων», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Πρεμιέρα του Poor Things με ποδαρικό στο 2024

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, έχει ήδη κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους από την 1η Ιανουαρίου, και το μόνο που αναμένουμε αυτή τη στιγμή είναι η επίδοσή της στη λαμπερή τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, που θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ και θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (7 προς 8 Ιανουαρίου) στο Λος Άντζελες.

Δείτε παρακάτω το official trailer της ταινίας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved